Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Με ήττα έκλεισε μια επιτυχημένη ακόμα χρονιά ο Ολυμπιακός Καρδίτσας.


 Χωρίς άγχος και έχοντας πραγματοποιήσει ένα καταπληκτικό δεύτερο γύρο η ομάδα του Ολυμπιακού πήγε να αγωνιστεί στον Αμπελώνα με ένα αντίπαλο που καιγόταν για τους δυο βαθμούς της νίκης προκειμένου να εξασφαλίσει την είσοδο του στα play off ανόδου στη Γ΄ Εθνική.
    Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνώριζαν ότι θα είχαν δύσκολο έργο που έγινε δυσκολότερο καθώς δεν αγωνίστηκαν για διαφορετικούς λόγους τρεις βασικοί του παίκτες, ο Μανόπουλος, ο Τσίγκας και ο Μπανιός.
   Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Αμπελώνα μπήκανε φουριόζοι θέλοντας να καθαρίσουν από νωρίς το παιχνίδι και έχοντας καταπληκτικά ποσοστά στην επίθεση προηγήθηκαν με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου 36-17.
    Οι παίκτες του Ολυμπιακού προσπάθησαν να αντιδράσουν βελτιώθηκαν αμυντικά καθώς δέχτηκαν 13 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως δεν μπόρεσαν να μειώσουν τη διαφορά.
   Στο δεύτερο ημίχρονο με μπροστάρηδες τους Αγγέλη που πέτυχε 14 πόντους με 3 τρίποντα και τον νεαρό Θεολόγη που πραγματοποίησε μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση όχι μόνο οργανωτικά αλλά και επιθετικά σημειώνοντας 16 πόντους, οι ερυθρόλευκοι μείωσαν τη διαφορά μέχρι τους 14 πόντους.
    Οι παίκτες του Αμπελώνα ανέβασαν πάλι την απόδοση τους και έχοντας σε καταπληκτική μέρα τον Τσακνάκη που ευστόχησε σε 8 τρίποντα διεύρυναν και πάλι τη διαφορά.
    Οι προπονητές του Ολυμπιακού έδωσαν αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και κυρίως στους έφηβους που αποτελούν το μέλλον αυτής της ομάδας. Οι νεαροί παίκτες με τις εμφανίσεις τους τη φετινή χρονιά έδωσαν το κάτι παραπάνω που χρειαζόταν η ομάδα για να ανεβάσει την απόδοση της και να πετύχει κάποιες σπουδαίες νίκες.
Τα δεκάλεπτα: 36-17, 49-29, 63-47, 87-57
Ολυμπιακός Καρδίτσας (Τ. Καλογριανίτης – Στ. Μπελάγιας): Δουτσίνης 8, Αγγέλης 14 (3), Θεολόγης 16, Τούμπας 6, Χατζηγούλας 8, Μίσσας, Εκίζογλου 1, Αμβροσίου 4, Σούφλας, Παπανδρέας, Τσιτσιρίγκας.

Γ.Σ Αμπελώνα (Γιαννόπουλος): Τσακνάκης 24(8), Σουλιώτης 13, Καρπούζας 14, Μπαμπανάτσας Α. 7(1), Παλάσκας 3, Μπιζιάκης 7, Μπαμπανάτσας Ν. 3(1), Μαστροδήμος 8, Γκαμπέτας 1, Τεκούσης Ε. 2, Τεκούσης Β. 5

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

2ο Πανθεσσαλικό Τουρνουά Παμπαίδων & Μίνι.

Το 2ο Πανθεσσαλικό τουρνουά Παμπαίδων και mini Basket διοργανώνει ο Ολυμπιακός Καρδίτσας στη πόλη μας έχοντας Μέγα χορηγό την Αμπελουργική Οινοποιητική  Φίλιας Α.Ε (Φίλια Γη).
Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί από τη Κυριακή 5-4-15 έως και την Μ. Τετάρτη 8-4-15 και θα συμμετάσχουν οι παρακάτω ομάδες: Ολυμπιακός Καρδίτσας, Αίολος  Τρικάλων, Κρόνος Τρικάλων, Σπάρτακος Λάρισας, Γ.Σ. Βόλου, Κεραυνός Λάρισας, Α.Ε. Τρικάλων, Αμπελώνας.
Σύντομα θα δoθεί κοινή συνέντευξη τύπου από τον χορηγό και τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής και υπεύθυνος των ακαδημιών του Ολυμπιακού Ευάγγελος Τζέλλας δήλωσε: Είναι πολύ σημαντικό αυτό το τουρνουά για τους αθλητές μας, γιατί σ’ αυτές τις ηλικίες δεν υπάρχουν πρωταθλήματα αλλά και για την πόλη μας μιας και θα  την επισκεφτούν πάνω από 200 αθλητές, και ελπίζω αυτή η προσπάθεια με την βοήθεια του χορηγού μας να γίνει θεσμός για την πόλη μας.

Νίκη και παραμονή για την ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας.

  
   Το γλυκό νέκταρ της νίκης στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς γεύτηκαν οι φίλοι του Ολυμπιακού Καρδίτσας το Σάββατο, μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδος τους απέναντι στους Δαναούς Τρικάλων με σκορ 65-57
    Το παιχνίδι διεξήχθη στα πλαίσια της 17ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑΘ. Τα περιθώρια και για τους δύο αντιπάλους ήταν ασφυκτικά, καθώς ο ηττημένος μόνο με συνδυασμό αποτελεσμάτων των άλλων ομάδων θα μπορούσε να αποφύγει την περιπέτεια του υποβιβασμού. Το ροζ φύλλο αγώνα, όμως, κατέληξε στα χέρια του προπονητικού δίδυμου των Τάκη Καλογριανίτη και Στέφανου Μπελάγια σκορπώντας χαμόγελα ανακούφισης και χαράς στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.
    Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός Καρδίτσας, παρά την απουσία του Λάμπρου Μανόπουλου, εμφανίστηκε πολύ συγκεντρωμένος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, κρατώντας σταθερά τα ηνία του σκορ και στις τέσσερις περιόδους. Οι Δαναοί Τρικάλων ήρθαν για να πάρουν το διπλό, αλλά δεν είχαν σχέση με το δυνατό σύνολο που εμφάνισαν στις αρχές της περιόδου. Απέναντι σε έναν ψυχωμένο Ολυμπιακό δεν μπόρεσαν να απειλήσουν και να κατακτήσουν τους 2 πολύτιμους βαθμούς. Χαρακτηριστικό της κρισιμότητας του αγώνα είναι η αστοχία και από τις δύο ομάδες τόσο έξω από τη γραμμή των τριών πόντων, όσο και από τη γραμμή της φιλανθρωπίας, ειδικά στην τελευταία κρίσιμη περίοδο.
     Ο Ολυμπιακός Καρδίτσας απέκτησε ασφαλές προβάδισμα κλείνοντας την πρώτη περίοδο με σκορ 20-10. Αν και οι Δαναοί προσπάθησαν στη δεύτερη περίοδο, τα λάθη τούς κόστισαν και το ημίχρονο έκλεισε με 39-30 υπέρ των Καρδιτσιωτών. Στο πρώτο ημίχρονο πρωταγωνίστησαν οι Δουτσίνης και Θεολόγης και ευτυχώς τα 3 φάουλ που φορτώθηκε ο Τσίγκας δε δημιούργησαν πρόβλημα, καθώς ο κληθείς από τον πάγκο Τούμπας συνέχισε τη δυνατή άμυνα στους ψηλούς των Δαναών.
   Στο δεύτερο ημίχρονο οι Δαναοί μπήκαν πολύ δυνατά παίζοντας το τελευταίο τους χαρτί. Απείλησαν φθάνοντας στην ανατροπή, αλλά ο Ολυμπιακός πότε με τον Αγγέλη και πότε με το Δουτσίνη έδινε ανάσες και κρατούσε το σκορ σε ελεγχόμενα επίπεδα. Η τρίτη περίοδος έκλεισε με σκορ 58-47 και όλη η κερκίδα περίμενε την εξέλιξη της κρίσιμης τέταρτης περιόδου, καθώς οι Δαναοί δεν πρόκειται να κατέθεταν τα όπλα αμαχητί.
    Στην τέταρτη περίοδο η ομάδα του Ολυμπιακού αύξησε τη διαφορά στους 15 πόντους και φαινόταν ότι έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι. Η απόδοση και των δυο ομάδων έπεσε, η κούραση ήταν εμφανής και οι παίκτες αρκετά άστοχοι. Οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν τα φάουλ των αντιπάλων και κατάφεραν να βάλουν όσες βολές χρειαζόταν για να διαμορφώσουν  το τελικό 65-57 δίνοντας το σύνθημα για ξέφρενα πανηγύρια στους παίκτες και το τιμ του Ολυμπιακού.
      Οι  Δαναοί παρουσιάστηκαν με ένα καλό έμψυχο δυναμικό και ένα προπονητή που έσπρωχνε συνεχώς τους παίκτες του, αλλά κάτι έλλειπε. Ο Καλαπανίδας περιορίστηκε στους 8 πόντους, όπως και ο Γκιζέλης. Αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Μπαρούτας που κατάφερε να πληγώσει τον Ολυμπιακό με 17 πόντους. Ευχόμαστε στους Δαναούς να καταφέρουν να σταθούν στην κατηγορία μέσω της διαδικασίας των play-out.
       Από την πλευρά του Ολυμπιακού Καρδίτσας έπαιξαν ο Αγγέλης που έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με τον Ολυμπιακό παίζοντας και για τον απουσιάζοντα Μανόπουλο, ο Δουτσίνης που ήταν για ακόμη μια φορά η αιχμή του δόρατος με εντυπωσιακές διεισδύσεις και αξιοπιστία στις βολές, ο 16χρονος «θρασύς» Θεολόγης που είναι το μεγάλο κέρδος για την φετινή ομάδα του Ολυμπιακού, ο Τσίγκας που έπαιξε εξαιρετική άμυνα για ακόμη μια φορά, ο έμπειρος Μπανιός που έπιασε τη μπάλα μετά από μακρά απουσία αλλά ανταπεξήλθε και ήταν αξιόπιστος, ο Τούμπας που έδωσε μάχες σε άμυνα και επίθεση, ο Χατζηγούλας που βοήθησε με κρίσιμα καλάθια, αλλά και αμυντικά έτρεξε τους Δαναούς και ο Μίσσας που έκανε αθόρυβη δουλειά οργανωτικά και χωρίς να αφήνει αμυντικά κενά.
       Εν κατακλείδι, η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας, ενώ βρισκόταν όλο τον πρώτο γύρο με το ένα πόδι στην Α2, κατάφερε με ένα απίστευτο ντεμαράζ στο β’ γύρο να αναστρέψει την εις βάρος της κατάσταση και με 5 νίκες σε 8 παιχνίδια να σφραγίσει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος. Άξια συγχαρητηρίων η διοίκηση του συλλόγου που έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη στο υλικό της ομάδος και στις ικανότητες του προπονητικού επιτελείου. Οι Τάκης Καλογριανίτης και Στέφανος Μπελάγιας κατάφεραν, ακόμη και όταν όλα έδειχναν μη αναστρέψιμα, να αναδείξουν την αθλητική ποιότητα του σωματείου αναστρέφοντας την ψυχολογία των παικτών και να αποδείξουν ότι η πορεία του πρώτου γύρου ήταν απλά μια κακή παρένθεση σε μια ομάδα που ξέρει τα μυστικά του μπάσκετ και της ομαδικότητας. Οι αθλητές, όμως, είναι αυτοί που πρωταγωνίστησαν σε αυτό τον άθλο και σε αυτούς ανήκει η επιτυχία. Σε όλα τα παιδιά της ομάδος, όσο και αν αγωνίστηκαν, όποτε και αν αγωνίστηκαν.
Τα δεκάλεπτα: 20-10, 39-30, 58-47, 65-57
Ολυμπιακός Καρδίτσας (Τ. Καλογριανίτης – Στ. Μπελάγιας): Δουτσίνης 18, Κ. Αγγέλης 18 (1), Θεολόγης 10 (1), Μπανιός 3, Τούμπας 4, Χατζηγούλας 7 (1), Τσίγκας 4, Μίσσας 1, Εκίζογλου, Αμβροσίου, Σούφλας, Παπανδρέας.
Δαναοί Τρικάλων (Β. Φρύδας): Γκιζέλης 8 (1), Πολυγένης 2, Α. Αγγέλης 5, Ροδόπουλος 6, Κυριακού 3 (1), Καλαπανίδας 8, Καβράκος 2, Αγελόπουλος 6, Μπαρούτας 17 (2), Λιβιτσάνος, Ντέλλας, Βήτας


Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Νίκη για την Εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας.

    Νίκη για την εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας έναντι του Απόλλωνα με σκορ 60-55. Στο παιχνίδι που έγινε στο κλειστό της πόλης την Κυριακή το μεσημέρι, οι δύο ομάδες που εκπροσωπούν το νομό στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ, έβγαλαν πάθος και ωραίες φάσεις, αποζημιώνοντας τους αρκετούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν. 
   Το ενδιαφέρον κρατήθηκε αμείωτο από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, καθώς καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ και η πρωτοπορία άλλαζε συνεχώς πλευρά. Η ψυχραιμία των εφήβων του Ολυμπιακού και η ευστοχία τους σε κρίσιμες βολές τους έδωσαν τελικά την νίκη.
   Κορυφαίος από πλευράς νικητών ήταν ο Θεολόγης, ο οποίος αγωνίστηκε με κεκτημένη ταχύτητα από τον αγώνα του Σαββάτου (σκόραρε 22 πόντους για την αντρική ομάδα) πετυχαίνοντας 27 πόντους με 2 τρίποντα και ακολούθησε ο Εκίζογλου με 17 πόντους και δύο τρίποντα. Από τον Απόλλωνα κορυφαίοι οι Αθανασόπουλος και Μπαϊμάκης.
Διαιτητές του αγώνα οι Λιλής και Τσιάπουλας.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-13, 27-25, 36-36, 60-55.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπούρας Στ.): Σούφλας 2, Θεολόγης 27(2τρ.), Εκίζογλου 17(2τρ.), Καλαντζής, Κωστόπουλος, Αμβροσίου 7, Σδρόλιας 2, Τσιτσιρίγκας 3, Τσιαμαντάς, Λιακόπουλος 2, Καραγιάννης.
ΑΠΟΛΛΩΝ (Κρομμύδας Β.): Αθανασόπουλος 15(2τρ.), Κοτρώτσιος, Μάγγος 1, Ζωιτσάκος 12(1τρ.), Χαλιμούρδας 7, Μάττας, Ζήσης, Ζάρρας 2, Γεωργίτσης 2, Μπαϊμάκης 11(1τρ.), Γάκιας, Ζευγαράς 5.

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Καλή εμφάνιση και νίκη επί του Εθνικού Λάρισας.

 Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας που κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει την ομάδα του Εθνικού Λάρισας, αλλά και να καλύψει τη διαφορά των 6 πόντων του πρώτου γύρου.
  Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Ολυμπιακού αναρριχήθηκε στην έβδομη θέση και τώρα θέλει ακόμα μια νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην Α1 ΕΣΚΑΘ.
   Δυνατά ξεκίνησαν στο παιχνίδι οι παίκτες του Ολυμπιακού και έχοντας καλή κυκλοφορία στην επίθεση προηγήθηκαν γρήγορα με 7 πόντους με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου (21-14).
  Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ολυμπιακού ανέβασαν κι άλλο την απόδοση τους και με μπροστάρηδες τους νεαρούς Δουτσίνη, Θεολόγη και Αμβροσίου, που έδωσαν ένα γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, κατάφεραν να πετύχουν αρκετά εύκολα καλάθια ανοίγοντας τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό (41-29).
   Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν την καλή τους αμυντική λειτουργία, με τον Τσίγκα και τον Τούμπα να κατεβάζουν όλα τα ριμπάουντ και παίρνοντας πόντους από τους έμπειρους Αγγέλη και Μανόπουλο έφτασαν τη διαφορά στους 21 πόντους με τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.
   Και ενώ φαινόταν πως η ομάδα του Ολυμπιακού δεν θα δυσκολευόταν να φθάσει στη νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο έκανε τα εύκολα-δύσκολα. Οι παίκτες του Εθνικού άρχισαν να πιέζουν σε όλο το γήπεδο αναγκάζοντας τους παίκτες του Ολυμπιακού να κάνουν επιπόλαια λάθη και να έχουν βιαστικές επιλογές στην επίθεση. Οι έμπειροι παίκτες του Εθνικού κατάφεραν να ροκανίσουν τη διαφορά που έφτασε και τους 4 πόντους (80-76) 2΄ λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού. Στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα μια προσωπική ενέργεια του Αγγέλη και ένα ακόμα καλάθι του Χατζηγούλα αύξησαν τη διαφορά πάλι στους 8 πόντους. Οι παίκτες του Εθνικού δεν τα παράτησαν και με καλάθι του Δήμου και βολές του Μαργαριτόπουλου μείωσαν στους 5 πόντους (85-80). Στη συνέχεια οι παίκτες του Εθνικού κάνανε φάουλ για να σταματήσουν τον χρόνο, αλλά ο Αγγέλης και ο Μανόπουλος ήταν εύστοχοι από τη γραμμή του φάουλ για να γίνει το τελικό 89-80.
   Επόμενο παιχνίδι εντός έδρας με την ομάδα των Δαναών Τρικάλων.
Τα δεκάλεπτα: 21-14, 41-29, 67-46, 89-80
Ολυμπιακός Καρδίτσας (Τ. Καλογριανίτης – Στ. Μπελάγιας): Δουτσίνης 22, Θεολόγης 22 (2), Μανόπουλος 11 (1), Τούμπας 2, Χατζηγούλας 7 (1), Αγγέλης 15 (1), Αμβροσίου 7, Τσίγκας 3, Εκίζογλου, Σούφλας, Τσιτσιρίγκας, Παπανδρέας.
Εθνικός Λάρισας (Μπ. Σάκαρης): Ζορμπάς 10 (1), Νασίκας 6, Χαχόπουλος 25 (2), Ράπτης 14, Καλαμπούκας 5 (1), Χαντζαρίδης 2, Μαργαριτόπουλος 7 (1), Μιχμίζος 5, Δήμος 6 (1), Χορμόβας.


Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Στα Φάρσαλα σταμάτησε το σερί του Ολυμπιακού Καρδίτσας.


   Κακή εμφάνιση και ήττα για την ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας από τον Γ.Σ. Φαρσάλων με σκορ 77-50.
 Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνώριζαν πως θα είχαν δύσκολο έργο απέναντι στην πρωτοπόρο και αήττητη στην έδρα της ομάδα των Φαρσάλων, προσπάθησαν όμως και ήταν ανταγωνιστικοί για δυο περίπου δεκάλεπτα.
   Στο δεύτερο ημίχρονο οι  χαμένες βολές και τα πολλά λάθη έδωσαν την ευκαιρία στους αντιπάλους να κλέψουν αρκετές φορές την μπάλα και να πετύχουν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό ανοίγοντας κι άλλο τη διαφορά.
   Οι προπονητές του Ολυμπιακού έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και τώρα προετοιμάζονται για τα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι  τη λήξη του πρωταθλήματος.
   Μετά τη νίκη των Μάγων επί των Δαναών η ομάδα του Ολυμπιακού χρειάζεται μόνο μια νίκη με αντίπαλο τους Δαναούς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.
Τα δεκάλεπτα: 16-13, 42-30, 63-40, 77-50.
Ολυμπιακός Καρδίτσας (Τ. Καλογριανίτης – Στ. Μπελάγιας): Θεολόγης 7 (1), Χατζηγούλας 4, Μανόπουλος 7 (1), Δουτσίνης 7, Εκίζογλου 4, Αγγέλης 15 (1), Τσίγκας 1, Αμβροσίου 5, Μίσσας, Καλαντζής, Παπανδρέας, Τούμπας.
Γ.Σ. Φαρσάλων (Θ. Αλεξίου): Σοφαδίτης 11 (1), Μάρκος 4, Τσέλιος 8, Μακρής 5, Ίλτσογλου 8, Δ. Ψύρρας 19 (2), Αναγνωστόπουλος 8, Κουτζούχας 2, Κατσαβέλης 4, Θ. Ψύρρας 2, Μπίνας 6, Τριανταφύλλου.

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Συνεχίζει το σερί νικών ο Ολυμπιακός Καρδίτσας.


 Καλή εμφάνιση και τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας που επιβλήθηκε στο κλειστό της Καρδίτσας της ομάδας των Μάγων Τρικάλων με σκορ 67-49.
   Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Ολυμπιακού κατάφερε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και τώρα η υπόθεση παραμονής είναι στα χέρια του.
   Στο αγωνιστικό μέρος καλύτερα ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι και προηγήθηκαν 4-10, με τους παίκτες του Ολυμπιακού όμως να αντιδράνε άμεσα και με ένα σερί 10-3 να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα.
   Στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου η ομάδα των Μάγων εξακολουθούσε να έχει το προβάδισμα (15-19) όμως σε εκείνο το σημείο οι παίκτες του Ολυμπιακού βελτίωσαν την αμυντική τους λειτουργία και τρέχοντας στον αιφνιδιασμό με τους Θεολόγη , Δουτσίνη και Αμβροσίου όχι μόνο κάλυψαν τη διαφορά αλλά έδωσαν και προβάδισμα 13 πόντων με τη λήξη του ημιχρόνου.
   
 Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν να βγάζουν ενέργεια στο παρκέ και έχοντας σε καλή ημέρα επιθετικά τους Χατζηγούλα, Μανόπουλο αλλά και τον νεαρό Εκίζογλου αύξησαν κι άλλο τη διαφορά που έφτασε τους 21 πόντους.
    Η ομάδα των Μάγων προσπάθησε να μειώσει τη διαφορά με μπροστάρη τον Γαβαλά που πέτυχε 20 πόντους, όμως οι παίκτες του Ολυμπιακού με κεκτημένη ταχύτητα από τις προηγούμενες αγωνιστικές και έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση έφτασαν δίκαια στη νίκη.
    Την παρθενική του συμμετοχή με την ανδρική ομάδα είχε ο 15χρονος Καλαντζής Αντώνης που έρχεται και αυτός με τη σειρά του να στελεχώσει την ανδρική ομάδα μετά τους τρεις έφηβους Θεολόγη, Εκίζογλου και Αμβροσίου που αποτελούν το μέλλον του Ολυμπιακού.
    Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Ολυμπιακού είναι εκτός έδρας με την πρωτοπόρο ομάδα των Φαρσάλων.
Τα δεκάλεπτα: 14-15, 34-21, 50-34, 67-49
Ολυμπιακός Καρδίτσας (Καλογριανίτης –Μπελάγιας): Τσίγκας 5, Μανόπουλος 12, Δουτσίνης 6(1), Θεολόγης11(1), Τούμπας 3, Αγγέλης 4 (1), Μίσσας 3(1), Εκίζογλου 9(1), Χατζηγούλας 12, Αμβροσίου 2, Παπανδρέας, Καλαντζής.

Μάγοι Τρικάλων (Δ. Μητσιάδης): Ευαγγέλου 6, Γαβαλάς 20 (4), Γρηγορίου 5, Δημητρόπουλος 4, Αναστασίου 4, Λύτρας 7 (1), Τόλιος 3 (1), Βύρλας..