Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ολυμπιακός Καρδίτσας - Μάγοι Τρικάλων
Αίολος Αμπελώνα - ΓΣ Σοφάδων 
ΑΕΤ - Πράσινη Γωνιά
Έσπερος Τρικάλων -  Ερμής Τρικάλων
Ρεπό: ΓΣ Τυρνάβου

Επιστροφή στη δράση για τον Α.Σ.Κ. Ολυμπιακό καθώς στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Α2 ΕΣΚΑΘ υποδέχεται τους Μάγους από τα γειτονικά Τρίκαλα.
Η διακοπή του πρωταθλήματος λειτούργησε ευεργετικά στους παίκτες του Ολυμπιακού, γιατί τους δόθηκε η ευκαιρία να ξεκουραστούν και να γεμίσουν μπαταρίες. Αυτό φάνηκε και στις προπονήσεις της εβδομάδας που πέρασε αφού έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και αυξημένη συγκέντρωση.
Οι απουσίες δεν θα λείψουν και από αυτό το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό καθώς δεν θα αγωνιστούν οι Μπανιός, Νούσιος και Μίσσας. Οι προπονητές του Ολυμπιακού Καλογριανίτης – Μπελάγιας τόνισαν στους παίκτες την κρισιμότητα του παιχνιδιού, καθώς το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ μπήκε στην τελική του ευθεία και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών. Η ομάδα των Μάγων είναι μια έμπειρη ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιά σε οποιαδήποτε αντίπαλο που δεν θα δείξει σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία στο γήπεδο, γι’ αυτό ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο που θα του επιτρέψει να φτάσει σε μια ακόμα νίκη.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας με διαιτητές τους κ. Κυρίτση Χρ. και κα. Μερισιώτη. Τέλος, το Δ.Σ. του Ολυμπιακού καλεί το φίλαθλο κόσμο της Καρδίτσας να σταθεί κοντά στην ομάδα και να στηρίξει το δύσκολο έργο της.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Αίολος Αμπελώνα υποδέχεται την ομάδα των Σοφάδων σε ένα πραγματικά ενδιαφέρον παιχνίδι καθώς τις δυο ομάδες χωρίζει μόνο ένας βαθμός διαφορά. Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι του α' γύρου η ομάδα του Αίολου Αμπελώνα είχε επικρατήσει του Γ.Σ.Σ. με 10 πόντους διαφορά 49-59. Η ομάδα των Σοφάδων ξέρει ότι έχει δύσκολο έργο μέσα στον Αμπελώνα που εκτός από την νίκη που είναι ο πρώτος στόχος, θα προσπαθήσει να καλύψει και την μεταξύ τους διαφορά, αλλάζοντας τα δεδομένα στην κορυφή.  Από την μεριά του ο Αίολος που διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγει την απώλεια βαθμών εάν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες του για άνοδο.
Η Α.Ε.Τ. υποδέχεται την Πράσινη Γωνιά σε ένα ακόμα Τρικαλινό ντέρμπι που έχει και αυτό το δικό του ενδιαφέρον καθώς η Α.Ε.Τ. δίνει το δικό της αγώνα προκειμένου να αποφύγει τα μπαράζ. Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και η ομάδα του Έσπερου Τρικάλων που αντιμετωπίζει τον Ερμή Τρ. Η ομάδα του Έσπερου  καίγεται για τους δύο βαθμούς της νίκης καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα.
Τέλος η ομάδα του Τυρνάβου δεν έχει αγωνιστική δράση ούτε και αυτή την εβδομάδα καθώς θα εκτίσει το ρεπό της.