Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Ο Α.Σ.Κ “Ολυμπιακός 1982” οργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με τη συμμετοχή των τμημάτων υποδομής της Α.Ε.Λ. 1964 και της Ολύμπια Λάρισας.
Οι νεαροί παίκτες των συλλόγων ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι αφού σ’ αυτή την ηλικία σημασία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη. Οι μικροί αθλητές της τοπικής ομάδας άφησαν άριστες εντυπώσεις και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.
Παρά την αυξημένη θερμοκρασία η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες ήταν ικανοποιητική και οι ιθύνοντες του συλλόγου με τους προπονητές ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους μικρούς αθλητές για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Καρδίτσας θέλει να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του Ο.Α.Κ.Κ.Χ.Α. του Δήμου Καρδίτσας κ. Μιχάλη Τάντο τόσο για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου για την διεξαγωγή του τουρνουά, όσο και για την άψογη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Τέλος, όσο αναφορά την Ανδρική ομάδα και ύστερα από την επιτυχημένη χρονιά που σφραγίστηκε με την άνοδο της στην Α1 ΕΣΚΑΘ, το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει τη Συρματουργία – Περιφράξεις Γεωργίου Πέτρου στο 1ο χλμ. Μέλισσας – Καρδίτσας και το καφέ Vitrage για την βοήθεια τους τόσο οικονομική όσο και ηθική.