Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΦΑΡΣΑΛΑ

       Ένας ακόμα μήνας μένει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, που έχει ορισθεί για τις 23 Οκτωβρίου, και όλες οι ομάδες συνεχίζουν την προετοιμασία τους ανεβάζοντας συνέχεια την ένταση των προπονήσεων. Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου θα γίνει και η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ  στη Λάρισα.
         Με το βλέμμα στραμμένο στην κλήρωση ο Ολυμπιακός θα  δώσει δύο ακόμα φιλικά το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται. Συγκεκριμένα το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Γ.Σ. Βόλου στις 5:00μμ, ενώ την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Γ.Σ. Φαρσάλων στις 4:00μμ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας.
         Ικανοποιημένοι είναι οι προπονητές του Ολυμπιακού από την προσπάθεια που καταβάλουν  όλοι οι παίκτες καθημερινά στις προπονήσεις. Προπονητές και παίκτες γνωρίζουν πως θα έχουν δύσκολο έργο στο φετινό πρωτάθλημα καθότι η ομάδα είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία και το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. 
          Το τεχνικό δίδυμο Καλογριανίτης - Μπελάγιας περιμένει με αγωνία να δει την κλήρωση που θα γίνει την Κυριακή καθώς πάντα το αγωνιστικό πρόγραμμα παίζει καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του πρωταθλήματος.