Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

"Λήξη Α΄ Γύρου της Α2 ΕΣΚΑΘ"

    Ξεκούραστα πήρε τους δυο βαθμούς της νίκης η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας, καθώς η ομάδα της Α.Ε.Τ. αποσύρθηκε απο το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ, ανεβαίνοντας έτσι και άλλο στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα.
   Με τη λήξη του α' γύρου του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός βρίσκεται ένα βαθμό κάτω από την πρωτοπόρο ομάδα της Α.Ε.Λ. ισοβαθμώντας στη δεύτερη θέση με τους Μάγους Τρικάλων και τον Μύτικα Λάρισας.
     Η ομάδα του Ολυμπιακού δεν πραγματοποίησε και το ιδανικότερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα καθώς είχε μια νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές. Στη συνέχεια όμως διόρθωσε τα λάθη της και ανεβάζοντας στροφές στην απόδοση της πέτυχε το απόλυτο 5 στα 5 φέρνοντας την μια ανάσα από την κορυφή. 
      Το φετινό πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ φαίνεται να είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών καθώς όλες οι ομάδες δείχνουν ικανές να κερδίσουν τον οποιαδήποτε αντίπαλο. Η αναδιάρθρωση άλλωστε του πρωταθλήματος που δίνει το εισιτήριο ανόδου στην Α1 ΕΣΚΑΘ απευθείας σε τέσσερις ομάδες και της πέμπτης μέσω μπαράζ δίνει το κίνητρο σε όλες τις ομάδες να προσπαθούν να είναι σε καλή κατάσταση καθ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, διότι οι διαφορές που χωρίζουν τις ομάδες από την άνοδο ή την παραμονή στην κατηγορία είναι πολύ μικρές.
     Με την έναρξη του β΄ γύρου του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο καθώς θα μεταβεί στα Τρίκαλα για να αντιμετωπίσει την ομάδα των Μάγων Τρικάλων από την οποία είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο με 10 πόντους.