Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

"Νίκη ανόδου για τον Ολυμπιακό Καρδίτσας"

    Ακάθεκτη συνεχίζει η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας την πορεία της στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ   ξεπερνώντας εύκολα και το εμπόδιο του Γ.Σ. Τυρνάβου με σκορ 45-70.
      Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο της στην Α1 Κατηγορία, ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές  για τη λήξη του πρωταθλήματος.
     Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεκίνησαν δυνατά και παίζοντας καταπληκτική άμυνα προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με 8 πόντους διαφορά (6-14). Στη συνέχεια του παιχνιδιού κάποιες βιαστικές επιλογές έδωσαν τη δυνατότητα στους παίκτες του Τυρνάβου να μειώσουν τη διαφορά που έφτασε τους 4 πόντους με τη λήξη του ημιχρόνου.
     Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκανε αποφασισμένοι να κλείσουν το θέμα νίκης και παίζοντας έξυπνα εκμεταλλεύτηκαν τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου και έχοντας σε καταπληκτική μέρα τους Μέλλο, Μανόπουλο και Κωτούλα κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων (36-48).
      Στο τελευταίο δεκάλεπτο όλα ήταν πιο απλά για την ομάδα του Ολυμπιακού που συνέχισε να ανεβάζει το ρυθμό του παιχνιδιού, τρέχοντας στον αιφνιδιασμό και βάζοντας πολλά εύκολα καλάθια, τη στιγμή που οι αντίπαλοι τους δεν έδειχναν να έχουν τις δυνάμεις για να τους ακολουθήσουν. Σ΄αυτό το δεκάλεπτο οι παίκτες του Ολυμπιακού πέτυχαν 22 πόντους ενώ δέχτηκαν μόλις 9, με αποτέλεσμα η διαφορά να εκτοξευτεί στους 25 πόντους κάνοντας το τελικό 45-70 για την ομάδα του Ολυμπιακού.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 06-14, 24-28, 36-48, 45-70
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Τζέλλας): Σιώκης 1, Μέλλος 20(1), Χατζηγούλας 9, Κωτούλας 10(3), Μίσσας, Μανόπουλος 22(2),  Μπανιός 3, Εκίζογλου, Κωσταρέλλος 5.
Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ : Παπαδόπουλος 4, Μάλκας 13, Κωτούλας, Χασαμπαλιώτης 5, Βουλγαρούλης 3, Παπαπαναγιώτου, Κακαρόντζας 9, Λιάμπος 7, Τζιγγάνης 4.