Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

"ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Σ.ΚΑ.Θ. ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013"

     Η ΕΣΚΑΘ εκτός των πρωταθλημάτων Α1, Α2 και Β΄ Κατηγορίας  διοργανώνει για πρώτη φορά την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 αγώνες Κυπέλλου, δίνοντας τη δυνατότητα στις ομάδες να θέσουν ακόμα ένα στόχο και παράλληλα να δώσουν κάποιους δυνατούς αγώνες πριν την επίσημη έναρξη των αντίστοιχων πρωταθλημάτων. Συγκεκριμένα:

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
       Στο Κύπελλο Ε.Σ.ΚΑ.Θ. δικαιούνται να πάρουν μέρος όλα τα σωματεία Α1 και Α2 Κατηγορίας.
       Η συμμετοχή στο κύπελλο είναι προαιρετική.
       Η έναρξη του κυπέλλου ορίζεται στις 30-09-2012
       Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9-9-2012 του Α΄ Ομίλου στον Βόλο και του Β΄ Ομίλου στη Λάρισα στα γραφεία της Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
       Τα σωματεία που μετέχουν στο Κύπελλο θα χωριστούν σε δυο ομίλους και θα συναντηθούν σε νοκ-αουτ αγώνες σύμφωνα με την κλήρωση (οι ηττημένοι θα αποκλείονται από τις επόμενες συναντήσεις).
      Οι αγώνες θα διεξάγονται στην έδρα του γηπεδούχου σωματείου σύμφωνα με την κλήρωση.
      Ο τελικός θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο μεταξύ 26-30/12/2012.

ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΕΣ
         Τα σωματεία δεν έχουν το δικαίωμα να περιλαμβάνουν στην 12αδα περισσότερους από πέντε (5) παίκτες τριάντα ετών και άνω (γεννηθέντες το 1982 και μεγαλύτερους).
     Επίσης στην 12αδα είναι υποχρεωτική συμμετοχή δυο (2) αθλητών κάτω των 18 ετών (γεννηθέντες 1994 και μικρότεροι).
    Διευκρινίζεται ότι εφ' όσον δηλώνονται μέχρι 10 αθλητές δεν ισχύει η υποχρεωτική συμμετοχή αθλητών 18 ετών και κάτω.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
       Η παρουσία επίσημου προπονητή είναι υποχρεωτική. Τα διαγωνιζόμενα σωματεία υποχρεούνται προ της έναρξης των αγώνων να καταθέτουν τα δελτία στα οριζόμενα για τον έλεγχο του αγώνα, μαζί με τα δελτία Ταυτότητας του προπονητή τους το οποίο έχει εκδοθεί από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών (ΣΕΠΚ) θεωρημένο για το τρέχον αθλητικό έτος (ο αριθμός του οποίου θα αναγράφεται στο φύλλο αγώνα).
     Σε περίπτωση που σωματείο δεν έχει επίσημο αναγνωρισμένο προπονητή τότε στο φύλλο αγώνα δεν αναγράφεται κανένας με (ευθύνη των διαιτητών) και η ομάδα δεν θα καθοδηγείται από κανέναν.
     Κανένας δεν θα στέκεται όρθιος και μόνον ο εξουσιοδοτημένος Έφορος θα έχει δικαίωμα να σηκωθεί και να ζητήσει πληροφορίες από την Γραμματεία ή να ζητήσει Time out.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
      Η αμοιβή των διαιτητών θα βαρύνει τα διαγωνιζόμενα σωματεία ήτοι εξ ημισείας έκαστο και ανέρχεται στο ποσό των 14 ευρώ και κάθε διαιτητή, συν τα έξοδα μετακίνησης.
     Τα έξοδα μετακίνησης των σωματείων θα βαρύνουν τα ίδια.
     Η αμοιβή των κριτών θα βαρύνει το γηπεδούχο σωματείο και ανέρχεται στο ποσό των 9 ευρώ, έκαστος.


ΕΠΑΘΛΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ
    Στον Κυπελλούχο θα απονεμηθεί Κύπελλο-μετάλλια.