Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

"Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην Α.Ε.Λ."

     Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το 2013 η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας καθώς ηττήθηκε από την ομάδα της Α.Ε.Λ. με σκορ 65-75.
     Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνώριζαν πως θα είχανε δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και διαθέτει αρκετούς έμπειρους παίκτες με παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες.
     Παρά το μεγάλο βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού οι παίκτες του Ολυμπιακού βγάλανε πάθος και πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση προβληματίσανε αρκετά την αντίπαλη ομάδα, που σίγουρα δεν είχε ένα εύκολο απόγευμα.
     Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι η ομάδα του Ολυμπιακού που προηγήθηκε με 4-0 για να έρθει ένα σερί 12-0 της ΑΕΛ και να κάνει το 4-12. Άμεση ήταν η αντίδραση των παικτών του Ολυμπιακού και με  τρίποντο του Μπανιού με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου έφερε το παιχνίδι στα ίσα (15-15).
   Στο δεύτερο δεκάλεπτο η φιλόξενούμενη ομάδα κατάφερε έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Τσακνάκη που πέτυχε 4 τρίποντα να πάρει μια διαφορά 6 πόντων με τη λήξη του ημιχρόνου.
    Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Λαρισινή ομάδα εξακολουθούσε να έχει το προβάδισμα  χωρίς όμως να μπορεί να πάρει μια διαφορά ασφάλειας. Σε κάθε προσπάθεια της Α.Ε.Λ. για να αυξήσει τη διαφορά οι παίκτες του Ολυμπιακού απαντούσαν άμεσα.
     Το τέταρτο δεκάλεπτο κύλησε στο ίδιο μοτίβο με τους Λαρισαίους να διατηρούν τα ηνία του παιχνιδιού και να φτάνουν δίκαια στη νίκη.
     Με πολλά προβλήματα η διαιτησία του παιχνιδιού καθώς ο Β' Διαιτητής κ. Χατζής έκανε πολλά λάθη προκαλώντας τον εκνευρισμό και των δύο ομάδων.
     Επόμενο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό είναι με την ομάδα των Μάγων Τρικάλων στην Καρδίτσα.
     ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-15, 35-41, 50-59, 65-75
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης-Μπελάγιας): Μίσσας, Σιώκης 3, Χατζηγούλας 2, Κωτούλας 9(1), Μπανιός 13(1) Φαλιάγκας, Κόγιας3(1),  Μανόπουλος 21, Παπαδημητρίου 2, Τσιγγενόπουλος 12(2), Εκίζογλου.
Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ (Παπαδόπουλος):  Μόσιαλος, Κονδυλόπουλος 2, Γκανέτσας 14, Τσιοκάνης, Πουτσιάκας, Τσακνάκης 18(4), Κόκκας 16, Κορκόβελος 14, Νικόπουλος 3, Χαλκιάς 2, Χατζημπύρος 6(1).