Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

"Ξεκίνημα προετοιμασίας για την ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας "

Την Δευτέρα 26 Αυγούστου και ώρα 7:00μμ στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας δίνουν το πρώτο τους ραντεβού οι αθλητές και το τεχνικό τιμ του  Ολυμπιακού Καρδίτσας προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το  πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.
       Στο τιμόνι της ομάδας για μια ακόμα χρονιά θα βρίσκεται το τεχνικό δίδυμο Καλογριανίτης-Μπελάγιας.
       Έχοντας μπροστά τους αρκετό χρόνο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος που έχει οριστεί για τις 26 Οκτωβρίου,  οι προπονητές του Ολυμπιακού θα δώσουν αρχικά βάρος στην φυσική κατάσταση και την μυϊκή ενδυνάμωση των παικτών τους, ενώ στη συνέχεια θα επικεντρωθούν στην τακτική  δίνοντας παράλληλα πολλούς φιλικούς αγώνες. 
      Οι προπονητές του Ολυμπιακού προχώρησαν σε μια μεγάλη ανανέωση στο ρόστερ της ομάδας καθώς προωθήθηκαν πολλά παιδιά από τα τμήματα υποδομής, που καλούνται με την σκληρή δουλειά να κερδίσουν το στοίχημα που τους έχει δοθεί.
        Εκτός από τις υποχρεώσεις των επίσημων αγώνων του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας η ομάδα του Ολυμπιακού θα δώσει κανονικά το παρόν και στο κύπελλο που η έναρξη του έχει οριστεί στις 14 Σεπτεμβρίου, ενώ το final four θα διεξαχθεί στις 28 & 29 Δεκεμβρίου 2013.