Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

"Νίκη γοήτρου για το Ολυμπιακό Καρδίτσας "

     
  
    Νίκη γοήτρου ήθελε να πετύχει ο Ολυμπιακός Καρδίτσας το Σάββατο απέναντι στους Δαναούς Τρικάλων, καθώς η υπόθεση πρόκριση είχε χαθεί από το πρώτο παιχνίδι και τα κατάφερε αφού επιβλήθηκε με σκορ 68-60.
     Οι παίκτες του Ολυμπιακού απελευθερωμένοι από το άγχος του αποτελέσματος προσπάθησαν να αποδώσουν καλό μπάσκετ, να αφομοιώσουν τα συστήματα των προπονητών τους και μέσα από μια καλή εμφάνιση να φτάσουν στη νίκη.
     Με την έναρξη του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά αποτελεσματικοί επιθετικά αφού πέτυχαν τρία συνεχόμενα τρίποντα που τους έδωσε τη δυνατότητα να πάρουν προβάδισμα 6 πόντων.    
     Η αντίδραση όμως των παικτών του Ολυμπιακού ήταν άμεση και ξεκινώντας από την καλή τους άμυνα περιόρισαν τον αντίπαλο τους και με μπροστάρηδες επιθετικά τον Μανόπουλο και τον Αγγέλη πέρασαν μπροστά με ένα πόντο με τη λήξη του ημιχρόνου  (33-32).
    Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη με την Καρδιτσιώτικη ομάδα να διατηρεί το προβάδισμα στο σκορ και βρίσκοντας λύσεις από όλους τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν έφτασε στο τελικό 68-60.
    Οι προπονητές του Ολυμπιακού έμειναν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια όλων των παικτών τους. Είναι μια καινούργια ομάδα με πολλά παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου και σίγουρα χρειάζεται πίστωση χρόνου για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, να πετύχει τους αυτοματισμούς της και ο κάθε παίκτης να βρει το ρόλο του μέσα σ΄αυτήν.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-23, 33-32, 44-42, 68-62 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης-Μπελάγιας): Θεολόγης 5(1τρ.), Σιώκης 4, Δελλής 3(1τρ.),Χατζηγούλας 9(1τρ.), Κωτούλας 3, Φαλιάγκας 1,  Κόγιας,  Εκίζογλου, Τούμπας 4,  Μανόπουλος 22(3), Αγγέλης 17.
ΔΑΝΑΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Κουρμέτζας): Ροδόπουλος 11, Γώγουλος 2, Ντούρβας 8(2τρ.), Πολυγένης 8(τρ.),  Θανασάρας 15, Καλαμπάκας, Βήτας 2, Κατσανός 14.