Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

"Ηττήθηκε στην Ελασσόνα ο Ολυμπιακός Καρδίτσας "

    Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας με αντίπαλο την ομάδα της Ελασσόνας και ηττήθηκε με σκορ 55-51.
     Σε ένα παιχνίδι που υπερίσχυσαν οι άμυνες, τα πολλά λάθη και η αστοχία - όπως φαίνεται και από το τελικό σκορ- οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν κατάφεραν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα.
     Η ομάδα του Ολυμπιακού ξεκίνησε καλά και κατάφερε να προηγηθεί με 8 πόντους διαφορά σε ένα κλειστό πρώτο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια οι παίκτες της Ελασσόνας βελτιωμένοι επιθετικά κατάφεραν να ροκανίσουν τη διαφορά για να πάνε στο ημίχρονο οι δυο ομάδες ισόπαλες 24-24.
   Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν μικρό προβάδισμα στο σκορ  που το διατήρησαν με τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου (37-34).
     Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με την ομάδα του Ολυμπιακού να μην μπορεί να βρει λύσεις απέναντι στην άμυνα ζώνης της γηπεδούχου ομάδας. Στα τελευταία δευτερόλεπτα και ενώ το σκορ ήταν 54-51 ο Γρηγόρης Κωτούλας αστόχησε σε τρίποντο για να στείλει το παιχνίδι στη παράταση. Στη συνέχεια οι παίκτες του Ολυμπιακού κάνανε φάουλ για να σταματήσουν το χρόνο και ο Μπούσιας ευστοχώντας τη μία από τις δυο  βολές έκανε το τελικό 55-51.
    Με πολλά προβλήματα η διαιτησία των Πολύζου -Δότα προκαλώντας τον εκνευρισμό και στις δύο ομάδες μοιράζοντας συνολικά 5 τεχνικές ποινές και δυο ντισκαλιφιέ.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 04-12, 24-24, 37-34, 55-51.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης - Μπελάγιας): Θεολόγης,  Εκίζογλου, Χατζηγούλας 4,  Κωτούλας 13(2),  Κόγιας 3(1), Μπανιός 3(1),  Μανόπουλος 26(1), Αμβροσίου, Τούμπας 2, Βλάχος.
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ποντίκας): Παναγιώτου, Γεράσης, Λιαπής 2, Κορομηλάς, Σολωμός 2, Μπλιάτζας 9, Μπούσιας 16(3), Φλώρος, Τηλέμης 14(1), Πισπιρίκος 6, Κουλιούμπας 6(1).