Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

"Τίτλοι τέλους σε μια άκρως επιτυχημένη πορεία στην Α1 Κατηγορία για την ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας "

 
   Η ομάδα του Ολυμπιακού ηττήθηκε από τους Ίκαρους Τρικάλων στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ με σκορ 51-64.
    Παρά την ήττα η ομάδα του Ολυμπιακού έκλεισε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά καθώς μετά την ανανέωση στην οποία προχώρησε το καλοκαίρι με παίκτες από τις ακαδημίες του, πραγματοποίησε ένα καταπληκτικό δεύτερο γύρο και πετυχαίνοντας σπουδαίες νίκες εξασφάλισε από νωρίς  τη συμμετοχή του και την επόμενη χρονιά στην Α1 Κατηγορία.
     Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού οι παίκτες των Iκάρων φάνηκαν ότι ήθελαν πιο πολύ τη νίκη για να εξαντλήσουν και τις τελευταίες πιθανότητες πρόκρισης στα play off. Η ομάδα των Ικάρων πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ το οποίο διατήρησε μέχρι και τη λήξη του παιχνιδιού.
   Για τον Ολυμπιακό πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο center της ομάδας Θανάσης Τούμπας κυρίως αμυντικά αλλά και επιθετικά πετυχαίνοντας 8 πόντους, αλλά και οι Μπανιός και Θεολόγης με 15 και 10 πόντους αντίστοιχα.
     Από την ομάδα των Τρικάλων ξεχώρισαν οι Φούντας, Αλεξίου και Δεσπούλης.
    Τέλος, οι παίκτες και οι προπονητές του Ολυμπιακού Καρδίτσας θέλουν να συγχαρούν την ομάδα του Α.Σ. Καρδίτσας για τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, αλλά και την ομάδα του Απόλλωνα για την άνοδο του στην Α2 Κατηγορία.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-21, 26-34, 38-56, 51-64.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης - Μπελάγιας): Θεολόγης 10, Σιώκης, Εκίζογλου, Βλάχος, Χατζηγούλας 4, Αμβροσίου 2, Κόγιας 3(1), Μπανιός 15(2), Κωτούλας 5(1), Παπανδρέας 2, Τούμπας 8, Αγγέλης 2.
ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Θάνος): Φούντας 15(1), Αλεξίου 13(2), Μαγουλιώτης, Σιμορέλης, Τσιλιγιάννης 3(1), Δεσπούλης 8(2), Τσίγκας, Καλλιάρας 11, Χατζής 3.