Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Μια ακόμη προσθήκη στην ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας με την απόκτηση του Χρήστου Δουτσίνη

   
 Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Καρδίτσας ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Δουτσίνη Χρήστου για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
     Ύστερα από συντονισμένες και μεθοδικές κινήσεις από μέρους της Διοίκησης του Ολυμπιακού επετεύχθη η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών και ο νεαρός παίκτης θα αγωνίζεται  με τα χρώμα του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά προσθέτοντας ταχύτητα, δύναμη και ευχέρεια στο σκοράρισμα.
    Πρόκειται για ένα ταλαντούχο παίκτη που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου. Την σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε με την ομάδα της Καλαμπάκας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, ενώ πέρυσι  αγωνίστηκε με την ομάδα των Πελασγών Μεγάλων Καλυβίων.
    Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού Καρδίτσας είναι φοιτητής στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. των Τρικάλων έχει ύψος 1.92 και αγωνίζεται στη θέση small forward.
    Παρότι είχε αρκετές προτάσεις, όχι μόνο από ομάδες των Τρικάλων, ο Χρήστος Δουτσίνης έκρινε ότι η καλύτερη επιλογή είναι η ομάδα του Ολυμπιακού και γι΄αυτό το λόγο τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.