Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Το πάλεψε ο Ολυμπιακός με τα Φάρσαλα αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες.

  Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας παρά τις σημαντικές απουσίες και παραλίγο να πετύχει μια σπουδαία νίκη απέναντι στην ομάδα των Φαρσάλων.
  Παρά το μεγάλο βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού οι παίκτες του Ολυμπιακού δείξανε χαρακτήρα, επέβαλαν το ρυθμό τους, κρατώντας το αντίπαλο σε χαμηλό σκορ, και αν ήταν λίγο πιο εύστοχοι στις βολές θα πανηγύριζαν μια μεγάλη νίκη.
  Στο αγωνιστικό μέρος παρά τις απουσίες του Μανόπουλου, Μπανιού, Πάτσια, Χατζηγούλα και Κόγια οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν καλά και βρέθηκαν να προηγούνται με ένα πόντο (12-11) με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου.
  Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και με πόντους του Σοφαδίτη κατάφεραν να προσπεράσουν κλείνοντας το ημίχρονο με 5 πόντους διαφορά (23-28).
    Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν τη καλή τους άμυνα περιορίζοντας επιθετικά τα ατού της αντίπαλης ομάδας. Σε εκείνο το σημείο ο τραυματισμός του Μίσσα περιόρισε κι άλλο τις επιλογές των προπονητών του Ολυμπιακού, όμως ο νεαρός Θεολόγης ανταπεξήλθε στην πίεση των αντιπάλων για να κλείσει το ημίχρονο στον πόντο 35-36.  
    Στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι μπήκανε δυναμικά και με εύστοχο τρίποντο του Αγγέλη και δίποντο του Σιώκη προηγήθηκαν με 4 πόντους(40-36). Άμεση ήταν η αντίδραση των παικτών της Φαρσαλινής ομάδας που με ένα σερί 0-7 πήραν πάλι το προβάδισμα στο παιχνίδι.
   Στα τελευταία κρίσιμα λεπτά  καθώς οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ οι παίκτες του Ολυμπιακού φάνηκαν για ένα ακόμα παιχνίδι άστοχοι στις βολές με αποτέλεσμα η ομάδα των Φαρσάλων να κρατήσει τη διαφορά και το αήττητο στο πρωτάθλημα.
   Κορυφαίοι για την ομάδα του Ολυμπιακού οι Τούμπας και Τσίγκας που νίκησαν κατά κράτος τους ψηλούς της αντίπαλης ομάδας.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-11, 23-28, 35-36, 50-56.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης - Μπελάγιας):  Μίσσας, Σιώκης 5, Εκίζογλου, Αμβροσίου, Θεολόγης 3(1), Δουτσίνης 10, Τούμπας 15, Τσίγκας 10, Παπανδρέου, Αγγέλης 7(1).

Γ.Σ. ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Τσίμας): Τσέλιος4, Σοφαδίτης 15, Ιλτσόγλου 16(1), Αναγνωστόπουλος 7(1), Ψύρρας Θ. 4, Μάρκος 3, Ψύρρας Δ. 7(1), Δημητρακόπουλος, Κόφφας, Μπίνας.