Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

"΄Ηττήθηκε η παιδική ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας "



  Πρώτη ήττα για την παιδική ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας η οποία την φέρνει στη δεύτερη θέση. 
     Στο παιχνίδι που έγινε στο κλειστό του Παλαμά η τοπική ομάδα των Τιτάνων εμφανίστηκε πιο αποφασισμένη και επικράτησε του Ολυμπιακού με σκορ 58-50. 
    Έτσι στην ισοβαθμία των δυο ομάδων οι Τιτάνες Παλαμά υπερτερούν (θυμίζουμε πως και οι δύο ομάδες έχουν 6 νίκες και 1 ήττα), αφού επικράτησαν με 8 πόντους διαφορά ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου έχασαν μόλις με 1 πόντο. 
    Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Φαλιάκης με 31(1τρ.) ενώ από τους ηττημένους οι Εκίζογλου και Θεολόγης με 13.
Διαιτητές του αγώνα οι Παπαθεοχάρης-Λιλής.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-12, 29-25, 48-33, 58-50.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπούρας Στ.): Τσιαμαντάς, Θεολόγης 13(1τρ.), Κωστόπουλος, Τσιτσιρίγκας 8, Δελλής, Αμβροσίου 12, Εκίζογλου 13, Σδρόλιας, Παπαθανασίου, Κωτούλας, Σούφλας 4, Μπαθρέλλος.
ΤΙΤΑΝΕΣ (Βαϊδάκης Λ.): Τσιμούρτος, Τσιώρας, Παπαβασιλείου 3, Ακρίβος 3(1τρ.), Τσιτώνας 5(1τρ.), Παπανικολάου, Παπαμαργαρίτης, Φαλιάκης 31(1τρ.), Δασκαλόπουλος, Κουσιάντζας, Κωστόπουλος 14(1τρ.), Σακελλαρίου 2.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

"Έυκολη επικράτηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Καλαμπάκα "

   Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Καρδίτσας που επικράτησε εύκολα της ομάδας της Καλαμπάκας με σκορ 64-46.
      Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήξεραν ότι η νίκη ήταν μονόδρομος καθώς αντίπαλος τους ήταν η ουραγός του πρωταθλήματος Καλαμπάκα. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά από την αρχή στο παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά που έφτασε τους 12 πόντους με τη λήξη του ημιχρόνου. 
      Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι και ξεκινώντας από την καλή τους άμυνα - δέχτηκαν μόλις 5 πόντους - εκτίναξαν τη διαφορά στους 24 πόντους (56-32). 
     Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τους προπονητές των δυο ομάδων να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους.
     Ξεχώρισαν από την ομάδα του Ολυμπιακού οι Μανόπουλος με 20 πόντους, Αγγέλης με 14 ενώ θετικός ήταν και ο Τούμπας που βοήθησε όχι μόνο αμυντικά αλλά και επιθετικά πετυχαίνοντας 10 πόντους.
     Μετά τη διακοπή των πρωταθλήματος η ομάδα του Ολυμπιακού είναι μπροστά σε ένα τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο την ομάδα των Σοφάδων.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-15, 39-27, 56-32, 64-46.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης - Μπελάγιας): Θεολόγης 4, Σιώκης, Εκίζογλου 2, Χατζηγούλας 8,  Αμβροσίου, Πάνος, Μπανιός 6,  Μανόπουλος 20(2), Παπανδρέας, Τούμπας 10(1), Αγγέλης 14(2).
Α.Ο. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ: Βάλλας 8(2), Όυτος 5(1), Γκαντάλης, Τσιασιώτης 2, Κοκκοβάς 4, Παπαθανασίου 6, Βούκιας 4, Χολέβας 9(1), Σπανός 6, Χαρτόπουλος 2. 
 

 



Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

"Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας "

     
   Την προηγούμενη εβδομάδα σε μια όμορφη βραδιά η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Καρδίτσας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη της πίτα. 
    Εκμεταλλευόμενοι το ρεπό που έχει το πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. οι προπονητές, οι αθλητές και οι φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο Cafe-Bar SOCIAL και αφού αντάλλαξαν ευχές για υγεία και ευτυχία, έδωσαν υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν την προσπάθεια ώστε η ομάδα να πετύχει και εφέτος τους στόχους της.     Ο τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί ήταν ο Θανάσης Τούμπας.  
    Και του χρόνου με Υγεία και Επιτυχίες για όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού Καρδίτσας!!!!

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

"Την πρώτη ήττα γνώρισε η Εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας "

     
  Ήττα για την εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας από τον τυπικά γηπεδούχο Α.Σ.Κ. με 51-42 στο παιχνίδι που έγινε στο κλειστό της πόλης. 
     Σε ένα ματς στο οποίο κυριάρχησαν οι άμυνες – φαίνεται άλλωστε και από το τελικό αποτέλεσμα – οι έφηβοι του Ολυμπιακού Καρδίτσας εμφανίστηκαν αρκετά νευρικοί και άστοχοι με αποτέλεσμα να κυνηγούν στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια. Από την άλλη η αντίστοιχη ομάδα του Α.Σ.Κ. κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό ενώ φάνηκε και πιο αποφασιστική στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού κατακτώντας έτσι μία δίκαιη νίκη.
    Από τον Ολυμπιακό πρώτοι σκόρερ ήταν οι Θεολόγης και Φαλιάγκας Αλ. με 10 πόντους ενώ κορυφαίοι του Α.Σ.Κ. και του παιχνιδιού ήταν οι Βούλγαρης με 25 και Παππάς με 17.
Διαιτητές του αγώνα οι Ξέρας-Τσιάπουλας.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-14, 30-27, 41-37, 51, 42
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπούρας Στ.): Στρατίκης, Θεολόγης 10, Βλάχος 1, Τσιτσιρίγκας 2, Εκίζογλου 3, Αμβροσίου 2, Νικολάου, Λιακόπουλος 4, Φαλιάγκας Αλ. 10(1τρ.), Κυρίτσης, Κανιούρας 2, Φαλιάγκας Μ. 8.
Α.Σ.Κ. (Παππάς Σπ.): Μπρούτσος, Βούλγαρης 25, Παϊζάνος, Παππάς 17(1τρ.), Παπαστολόπουλος 9(1τρ.), Κατσαρός.

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

"Ηττήθηκε στην Ελασσόνα ο Ολυμπιακός Καρδίτσας "

    Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας με αντίπαλο την ομάδα της Ελασσόνας και ηττήθηκε με σκορ 55-51.
     Σε ένα παιχνίδι που υπερίσχυσαν οι άμυνες, τα πολλά λάθη και η αστοχία - όπως φαίνεται και από το τελικό σκορ- οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν κατάφεραν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα.
     Η ομάδα του Ολυμπιακού ξεκίνησε καλά και κατάφερε να προηγηθεί με 8 πόντους διαφορά σε ένα κλειστό πρώτο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια οι παίκτες της Ελασσόνας βελτιωμένοι επιθετικά κατάφεραν να ροκανίσουν τη διαφορά για να πάνε στο ημίχρονο οι δυο ομάδες ισόπαλες 24-24.
   Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν μικρό προβάδισμα στο σκορ  που το διατήρησαν με τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου (37-34).
     Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με την ομάδα του Ολυμπιακού να μην μπορεί να βρει λύσεις απέναντι στην άμυνα ζώνης της γηπεδούχου ομάδας. Στα τελευταία δευτερόλεπτα και ενώ το σκορ ήταν 54-51 ο Γρηγόρης Κωτούλας αστόχησε σε τρίποντο για να στείλει το παιχνίδι στη παράταση. Στη συνέχεια οι παίκτες του Ολυμπιακού κάνανε φάουλ για να σταματήσουν το χρόνο και ο Μπούσιας ευστοχώντας τη μία από τις δυο  βολές έκανε το τελικό 55-51.
    Με πολλά προβλήματα η διαιτησία των Πολύζου -Δότα προκαλώντας τον εκνευρισμό και στις δύο ομάδες μοιράζοντας συνολικά 5 τεχνικές ποινές και δυο ντισκαλιφιέ.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 04-12, 24-24, 37-34, 55-51.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης - Μπελάγιας): Θεολόγης,  Εκίζογλου, Χατζηγούλας 4,  Κωτούλας 13(2),  Κόγιας 3(1), Μπανιός 3(1),  Μανόπουλος 26(1), Αμβροσίου, Τούμπας 2, Βλάχος.
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ποντίκας): Παναγιώτου, Γεράσης, Λιαπής 2, Κορομηλάς, Σολωμός 2, Μπλιάτζας 9, Μπούσιας 16(3), Φλώρος, Τηλέμης 14(1), Πισπιρίκος 6, Κουλιούμπας 6(1).

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

"Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Καρδίτσας"

    Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Καρδίτσας που επιβλήθηκε των Μάγων Τρικάλων με σκορ 65-58.
    Η ομάδα του Ολυμπιακού ξεκίνησε καλά στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος έχοντας 2 νίκες σε 3 παιχνίδια, εξασφαλίζοντας έτσι όχι μόνο την παραμονή, αλλά ίσως και μια καλύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.
     Σε ένα ακόμα παιχνίδι οι προπονητές του Ολυμπιακού δεν είχαν στη διάθεση τους τους Αγγέλη και Σιώκη ενώ ο Μπανιός αγωνίστηκε ελάχιστα καθώς δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.
   Οι παίκτες του Ολυμπιακού διάβασαν καλά το παιχνίδι των αντιπάλων τους  και παίζοντας καλή άμυνα στα ατού τους  κατάφεραν να ελέγξουν το ρυθμό του παιχνιδιού και να πάνε στα αποδυτήρια έχοντας ένα μικρό προβάδισμα(29-27).
    Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα σερί 7-0 και πήραν μια διαφορά ασφαλείας. Οι παίκτες των Μάγων προσπάθησαν με πίεση σε όλο το γήπεδο αλλά και με φάουλ,  να σταματήσουν τον χρόνο, όμως ο αλάνθαστος σχεδόν στις βολές Μανόπουλος διατήρησε τη διαφορά  για να φτάσει η τοπική ομάδα σε μια σημαντική νίκη.
    Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο νεαρός Θεολόγης που όχι μόνο οργάνωσε σωστά την ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και σκόραρε 12 καθοριστικούς πόντους με 2 τρίποντα.
    Εκτός από τον Μανόπουλο που πέτυχε 24 πόντους για την ομάδα ομάδα του Ολυμπιακού ξεχώρισαν επιθετικά οι Κόγιας και Κωτούλας ενώ αμυντικά πολύ καλά πήγαν και οι Τούμπας, Χατζηγούλας.
      Για την ομάδα των Μάγων ξεχώρισαν οι Πάτσιας, Νικολακόπουλος και Καβράκος.
   Επόμενη δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Ολυμπιακού είναι στην Ελασσόνα όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.  
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-13, 29-27, 51-42, 65-58.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης - Μπελάγιας): Θεολόγης 12(2),  Εκίζογλου, Χατζηγούλας 3,  Κωτούλας 11(2),  Κόγιας 12(2), Μπανιός,  Μανόπουλος 24(1), Παπανδρέας, Τούμπας 3, Βλάχος.
ΜΑΓΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Tοζάρος): Νικολακόπουλος 17 (1), Καβράκος 12, Πάτσιας 19 (3), Αθανασούλας 1, Στεφάνου 4, Ευαγγέλου 4, Λύτρας 1, Τζάνης, Γαβαλάς, Κότσαλης, Πασχάλης, Πασσαλής.