Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση με αντίπαλο τον Γ.Σ. Αμπελώνα.

      Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
      Στην τελευταία στροφή του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ, η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί την ομάδα του Αμπελώνα.
   Οι προπονητές του Ολυμπιακού μέσα από τις προπονήσεις και τους φιλικούς αγώνες προσπάθησαν  να κρατήσουν την ομάδα σε καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς η μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος βγάζει τις ομάδες εκτός αγωνιστικού ρυθμού.
   Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας για τους παίκτες του Ολυμπιακού καθώς αντιμετωπίζουν μια έμπειρη και δυνατή ομάδα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την ομάδα των Σοφάδων.
   Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις ώστε να ανέβουν βαθμολογικά.
   Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης και διαιτητές του αγώνα είναι οι κκ. Γερακίνης και Γκέκας.    

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Καρδίτσας ανακοινώνει πως το προγραμματισμένο για τις 11/1/2015 φιλικό παιχνίδι μεταξύ των ακαδημιών του Ολυμπιακού Καρδίτσας με τις αντίστοιχες του Ολυμπιακού Πειραιώς, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί σε ύστερη ημερομηνία που θα ανακοινωθεί δια του τύπου. Λόγω των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δε θα είναι διαθέσιμο, καθώς η χρήση του παραχωρήθηκε σε κόμμα που θα πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση. 
   Η διοίκηση του Ολυμπιακού Καρδίτσας εξετάζει ήδη εναλλακτικές ημερομηνίες που θα συνδυάσουν την παρακολούθηση ενός αγώνα πρωταθλήματος Α1 ΕΣΑΚΕ με τους φιλικούς αγώνες των ακαδημιών των δυο ομάδων.