Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

   
  Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδος του Ολυμπιακού Καρδίτσας στο μπάσκετ.  Τα φρέσκα πρόσωπα της εφηβικής ομάδος που από φέτος θα κληθούν να πρωταγωνιστήσουν στην Α1 ΕΣΚΑΘ αρχίζουν να αφομοιώνουν τη φιλοσοφία και συστήματα του νέου προπονητικού διδύμου Στέφανου Μπελάγια και Στέλιου Μπούρα. Στην προετοιμασία της ομάδος ενσωματώθηκαν και οι «παλιοί» Ντίνος Αγγέλης και Χρήστος Δουτσίνης, αλλά και ο έμπειρος Σαράντης Εκίζογλου.
   Η ομάδα πραγματοποίησε με επιτυχία τα πρώτα τεστ αντιμετωπίζοντας το προηγούμενο Σάββατο την Α.Ε.Τ, τη Δευτέρα το Γ.Σ. Φύλλου, ενώ την Τετάρτη θα δοθεί νέο φιλικό με τους Μάγους Τρικάλων.
Το Σάββατο 12/9 στις 19:00 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας το Γ.Σ. Φύλλου στην πρεμιέρα του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ. Με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδος θα πραγματοποιηθεί αγιασμός όπου καλούνται γονείς, παιδιά όλων των τμημάτων και φίλοι της ομάδος να παρευρεθούν τιμώντας το σωματείο.


Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Καρδίτσας


   Ο Ολυμπιακός Καρδίτσας δίδει βαρύνουσα σημασία στα τμήματα υποδομών του. Οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει και όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους προπονητές των Ακαδημιών για να ενημερωθούν και να εντάξουν το παιδί τους στο αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων, το μπάσκετ.
  • Τζέλλας Ευάγγελος (6976607564)
  • Καλογριανίτης Τάκης (6947895171)
  • Μπελάγιας Στέφανος (6973828532)
  • Μπούρας Στέλιος (6973430173)

Επί τη ευκαιρία του αγιασμού θα ήταν μια ευχάριστη συγκυρία να γνωρίσετε από κοντά τους προπονητές και να συζητήσετε τα ωράρια που εξυπηρετούν για την άθληση του παιδιού σας.