Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Επικράτηση του Ολυμπιακού Καρδίτσας επί του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα Μίνι

Τα Μίνι του Ολυμπιακού Καρδίτσας επικράτησαν σήμερα (8/5) Κυριακή στο κλειστό της πόλης επί του Απόλλωνα για το αντίστοιχο πρωτάθλημα μπάσκετ του νομού μας.
Η ομάδα του Στέφανου Μπελάγια ως τυπικά φιλοξενούμενη πήρε τη νίκη με 34-50 από το συγκρότημα του Κώστα Ναούμ, σε ένα πρωτάθλημα που το αποτέλεσμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα και οι «μικροί» πρωταγωνιστές στοχεύουν στην εφαρμογή των βασικών στοιχείων του μπάσκετ, στη σωματική άθληση και την επικοδομιτική ψυχαγωγία.
Οι λιλιπούτιοι αθλητές των δύο τμημάτων έστειλαν ελπιδοφόρα μηνύματα, δείχνοντας ότι και όρεξη για δουλειά υπάρχει αλλά και προοπτικές σε αθλητικό επίπεδο.
Στο αγωνιστικό μέρος, οι δύο πλευρές βρίσκονταν σχετικά κοντά στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μία ελαφριά υπεροχή, να αυξάνουν σταδιακά το προβάδισμά τους και εν τέλει να παίρνουν τη νίκη.
Τα δεκάλεπτα: 7-12, 17-23, 25-34, 34-50
Απόλλων Καρδίτσας (Κ. Ναούμ): Σδρόλιας, Τουφεξής, Καρέτσος, Τζουβάρας, Σχορετσανίτης, Ξηροφώτος, Παπαγιάννης, Μανώλης, Κυρίτσης, Τσιαμούρας, Σακελλαρίου.
Ολυμπιακός Καρδίτσας (Στ. Μπελάγιας): Τσούκας, Σκουλαράκος, Ντούρλιας, Μπελάγιας, Εκίζογλου, Μπλουγουράς, Λάιος, Σβερώνης, Παπαλόπουλος, Μητσογιάννης, Καρράς, Γ. Παπαστάθης, Γκένας, Λεοντίδης, Μπεζιούλας