Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

Φιλικοί αγώνες με Γ.Σ.ΒόλουΔυναμικά ξεκίνησε και τη φετινή μπασκετική χρονιά ο Ολυμπιακός Καρδίτσας, στα Τμήματα Υποδομής, αποδεχόμενος την πρόσκληση της ομάδας του Γ.Σ. Βόλου για φιλικούς αγώνες.
    Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός μετέβει στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου με τρία αγωνιστικά τμήματα Μίνι, Παμπαίδες και Παιδικό.
   Οι προπονητές του Ολυμπιακού γνωρίζουν την ανάγκη των παιδιών για παιχνίδια και παραστάσεις αγωνιστικού χαρακτήρα, γι’ αυτό φροντίζουν κάθε χρόνο να συμμετέχουν σε όσα περισσότερα τουρνουά και αγώνες, εφαρμόζοντας πιστά το πλάνο και τους στόχους που έθεσαν από την αρχή της χρονιάς.
   Οι νεαροί μπασκετμπολίστες εντυπωσίασαν με την τεχνική τους κατάρτιση αλλά και την αθλητική τους παιδεία, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και κέρδισαν δίκαια το χειροκρότημα όσων παρευρέθησαν στο γήπεδο.
    Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές της ομάδας του Γ.Σ. Βόλου Τύμπα Παναγιώτη, Ζαρογιάννη Χρήστο και Ντάκη Γιώργο για την άψογη φιλοξενία και οργάνωση των φιλικών αγώνων και ελπίζουμε σύντομα να τους την ανταποδώσουμε.
      Η διοίκηση του Ολυμπιακού δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις υποδομές, καθώς οι μικροί αθλητές είναι το μέλλον του αθλήματος, συνεχίζει οργανωμένα και μεθοδικά να δουλεύει με τους έμπειρους προπονητές του προγραμματίζοντας άμεσα τους επόμενους αγώνες.
    Την επόμενη εβδομάδα θα μεταβεί στα Τρίκαλα με δυο αγωνιστικά τμήματα Παιδικό και Μίνι για να αγωνιστεί με την ομάδα του Άρη Τρικάλων, ενώ στη συνέχεια προγραμματίζονται φιλικοί αγώνες στην Καρδίτσα.