Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Δυναμώνει με Δημήτρη Αλεξανδρή στο «5» ο Ολυμπιακός Καρδίτσας

«Ψηλώνει» ο Ολυμπιακός Καρδίτσας!
Οι Ερυθρόλευκοι δε σταματούν τη μεταγραφική τους ενίσχυση και συμφώνησαν με τον Δημήτρη Αλεξανδρή για τη νέα σεζόν!
Η τοπική ομάδα προσθέτει στο ρόστερ της έναν αθλητή με δυναμική στη ρακέτα και εμπειρία, δείχνοντας τις διαθέσεις της για δόμηση μιας πολύ ανταγωνιστικής προσπάθειας τη νέα σεζόν.
Ο Αλεξανδρής είναι 39 ετών, έχει ύψος 2,02μ. και αγωνίζεται ως σέντερ, προερχόμενος από τον ΓΑΣ Παλαμά. Με την ομάδα του Παλαμά σημείωσε πέρυσι 158 πόντους στην Α2 ΕΣΚΑΘ (9,7 μ.ο.) και ένα εύστοχο τρίποντο, φτάνοντας έως την 4η θέση του 2ου Ομίλου.
Ο έμπειρος σέντερ ήταν ο δεύτερος σκόρερ των Παλαμιωτών στην περυσινή σεζόν και προηγουμένως αγωνιζόταν στην Ελπίδα Καρδίτσας στη Β' ΕΣΚΑΘ για μία διετία (2017-19), όπου ήταν και ο αρχισκόρερ των «Πράσινων».
Ξεκίνησε το 1996 μέσα από τα τμήματα υποδομής του τμήματος μπάσκετ της Αναγέννησης Καρδίτσας ως βασικό στέλεχός της σε όλες τις ηλικίες (παίδες, έφηβοι και ανδρικό) ως και το 2003. Εκεί, ευτύχισε να πανηγυρίσει 2 συνεχόμενες ανόδους ως πρωταθλητής Β' και Α2 ΕΣΚΑΘ καθώς και του υπερπρωταθλητή ΕΣΚΑΘ της κάθε σεζόν!
Ακολούθησαν πολλές συνεχόμενες δυναμικές παρουσίες στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Έκτοτε από το 2006 συνέχισε την πορεία του στην Α.Ε.Κομοτηνής καταγράφοντας 4 συνεχόμενες χρονιές στην Α1 Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. και μια άνοδο στην Γ' Εθνική τη σεζόν 2007/2008 παίζοντας άλλες 3 σεζόν.