Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

4η Αγωνιστική Α2 ΕΣΚΑΘ

Ολυμπιακός Καρδίτσας - Πράσινη Γωνιά
ΑΕΤ - ΓΣ Τυρνάβου
Αίολος Αμπελώνα - Μάγοι Τρικάλων
Έσπερος - ΓΣ Σοφάδων
Ρεπό: Ερμής Τρικάλων

Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Α2 ΕΣΚΑΘ ο Α.Σ.Κ. Ολυμπιακός υποδέχεται την έμπειρη ομάδα της Πράσινης Γωνιάς σ’ ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης σήμερα το βράδυ στις 21:00.
Η τοπική ομάδα θέλει να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών και των καλών εμφανίσεων απέναντι σε μια ομάδα που έχει θέσει υψηλούς στόχους για τη φετινή χρονιά και επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες, ύστερα από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Αίολο Αμπελώνα.
Παρά τις συνεχόμενες επιτυχίες παίκτες και τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Καρδίτσας είναι προσγειωμένοι κρατώντας χαμηλούς τόνους και αντιμετωπίζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Για το λόγο αυτό την εβδομάδα που μας πέρασε οι προπονήσεις συνεχίστηκαν σε υψηλούς ρυθμούς και το τεχνικό δίδυμο Μπελάγιας – Καλογριανίτης έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στη συγκέντρωση και ετοιμότητα των παικτών.
Για ένα ακόμα παιχνίδι δεν θα λείψουν τα προβλήματα καθώς θεωρείται δεδομένη η απουσία του Κώστα Νούσιου που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, όπως πιθανή είναι και η απουσία του Λάμπρου Μανόπουλου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Διαιτητές του αγώνα είναι οι κ.κ. Μανασής και Καρακώστας.
Το Δ.Σ. του Α.Σ.Κ. Ολυμπιακού καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Α.Ε.Τ. υποδέχεται το Γ.Σ. Τυρνάβου που πρόερχεται απο το νικηφόρο αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ερμή και έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Η ομάδα του Τύρναβου στηρίζεται κατα κύριο λόγο στην πολύ καλή της περιφέρεια με αρκετούς παίκτες να είναι δεινοί σουτέρ τριών πόντων. Απο την μεριά της η Α.Ε.Τ.  θέλει να αποφύγει τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα μέσα στην έδρα της έτσι ώστε να εξασφαλίσει οσο νωρίτερα γίνεται την παραμονή στην κατηγορία.
Ο Αίολος Αμπελώνα αντιμετωπίζει τους Μάγους Τρικάλων μέσα στον Αμπελώνα φιγουράροντας ως το φαβορί για την κατάκτηση της νίκης. Η ομάδα του Αίολου είναι πολύ δυνατή μέσα στην έδρα της και ύστερα απο τη νίκη επι της Πράσινης Γωνιάς η ψυχολογία είναι με το μέρος της. Οι Μάγοι απο την μεριά τους έχουν ένα πολύ δύσκολο έκτος έδρας παίχνιδι και θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής ο Γ.Σ. Σοφάδων θα μεταβεί στα Τρίκαλα όπου θα αντιμετωπίσει τον Έσπερο Τρικάλων. Ο Έσπερος που φέτος έχει μια νεανική ομάδα θα προσπαθήσει να διεκδικήσει οτιδήποτε  θετικό του αναλογεί απο το συγκεκριμένο αγώνα. Απο την μεριά της η ομάδα των Σοφάδων που κρατάει χαμηλούς τόνους θα είναι απο τις ομάδες που και φέτος θα πρωταγωνιστήσουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, γιατί διαθέτει στο ρόστερ της αρκέτους έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το φαβορί μένει μόνο να το αποδείξει και στο γήπεδο.