Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ερμής Τρικάλων - Ολυμπιακός Καρδίτσας
ΓΣ Σοφάδων - ΑΕΤ
Μάγοι Τρικάλων - Πράσινη Γωνιά
ΓΣ Τυρνάβου - Έσπερος
Ρεπό: Αίολος Αμπελώνα

Εκτός έδρας αγωνίζεται ο πρωτοπόρος Α.Σ.Κ. Ολυμπιακός με τον Ερμή Τρικάλων στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΘ.
Η τοπική ομάδα θέλει να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών για να παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης και ταυτόχρονα να παίξει καλό και ουσιαστικό μπάσκετ. Όλη την εβδομάδα οι προπονήσεις συνεχίστηκαν σε εντατικούς ρυθμούς με έμφαση στη φυσική κατάσταση και στα τελειώματα των φάσεων.
Ούτε σε αυτό το ματς δεν θα λείψουν τα προβλήματα καθώς θα απουσιάζει ο Κων/νος Μπανιός λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι υπόλοιποι παίκτες όμως δηλώνουν παρών και έτοιμοι να διεκδικήσουν και να κερδίσουν ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα προκειμένου να τελειώσουν αήττητοι και μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία κλείνοντας επιτυχημένα την χρονιά που φεύγει.
Το ματς θα ξεκινήσει στις 19:30 στο κλειστό γυμναστήριο της Μπάρας με διαιτητές τους κ.κ. Κυρίτση Ι. και Κυρίτση Χρ.
Η αποστολή του Α.Σ.Κ.Ολυμπιακού θα ξεκινήσει στις 18:15 από το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.
Τραπέζι για τον Α.Σ.Κ. Ολυμπιακό
Την Πέμπτη το βράδυ σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού παραβρέθηκε σε τραπέζι στην πιτσαρία IL GOYSTO μετά από πρόσκληση του ιδιοκτήτη κ. Ιγνάτιου Γιαβάζη. Ήταν μια καλή ευκαιρία για τους παίκτες και τους προπονητές να αποδράσουν από την καθημερινότητα των προπονήσεων και των αγώνων συζητώντας μέσα σε οικογενειακό κλίμα.
Το Δ.Σ. του Α.Σ.Κ.Ολυμπιακού θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Ιγνάτιο Γιαβάζη για την ευγενική του χειρονομία.

Την ομάδα της Α.Ε.Τ. υποδέχεται η ομάδα των Σοφάδων που θέλει να επιστρέψει στις νίκες και δύσκολα θα χάσει μέσα στην έδρα της εάν παίξει το μπάσκετ που μπορεί και ξέρει.  H  A.E.T. είναι μια ομάδα που αποτελείται απο έμπειρους και νεαρούς παίκτες που μπορούν να πετύχουν το καλύτερο όταν βρεθούν στην μέρα τους κα σίγουρα θέλει προσοχή.
Ακόμα ένα Τρικάλινο ντέρμπι έχουμε και αυτή την αγωνιστική καθώς η ομάδα των Μάγων υποδέχεται την ομάδα της Πράσινης Γωνιάς. Η ομάδα των Μάγων δείχνει μια καλή αγωνιστική εικόνα τη φετινή χρονιά και είναι ικανή να κάνει ζημιά σε πολλές ομάδες που θα την υποτιμήσουν. Απο την μεριά της η Πράσινη Γωνιά ενώ στην αρχή του πρωταθλήματος έδειχνε να έχει θέσει υψηλούς στόχους στην πορεία τα ατυχή αποτελέσματα μάλλον επαναπροσδιόρισαν τους στόχους της χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι εύκολος αντίπαλος για οποιαδήποτε ομάδα.
Η ομάδα του Τυρνάβου υποδέχεται την ομάδα του ουραγού Έσπερου και μάλλον θα κερδίσει εύκολα εφόσον δεν υποτιμήσει τον αντίπαλο της και παίξει συγκεντρωμένα σ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Έσπερος ξέρει πως έχει δύσκολο έργο καθώς αγωνίζεται εκτός έδρας και ψάχνει την πρώτη του ουσιαστικά νίκη στο πρωτάθλημα στην προσπάθεια που κάνει για  να αποφύγει τα μπαράζ για τον υποβιβασμού στην Β' ΕΣΚΑΘ.
Τέλος ξεκούραστα θα πάρει τους 2 βαθμούς της νίκης ο Αίολος Αμπελώνα καθώς δεν αγωνίζεται αυτή την αγωνιστική, λόγω της αποχώρησης του Ιπποκλή Μεγ. απο το πρωτάθλημα.