Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μάγοι Τρικάλων - ΓΣ Τυρνάβου
Πράσινη Γωνιά - ΓΣ Σοφάδων
ΑΕΤ - Ερμής Τρικάλων
Αίολος Αμπελώνα - Έσπερος
Ρεπό: Ολυμπιακός Καρδίτσας

Συνεχίζεται η δράση του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΘ με τη διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Καρδίτσας να μην έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς θα αγωνίζονταν με την ομάδα του Ιπποκλή Μεγαλοχωρίου που όμως αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Έτσι ο Ολυμπιακός θα πάρει ξεκούραστα τους 2 βαθμούς της νίκης που θα τον διατηρήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Παρά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής το κλίμα στην ομάδας παραμένει πολύ καλό και η συμμετοχή των παικτών στις προπονήσεις ήταν υψηλή. Οι προπονητές του Ολυμπιακού Καλογριανίτης – Μπελάγιας εκμεταλλευόμενοι το ρεπό της ομάδας αλλά και της διακοπής του πρωταθλήματος στη συνέχεια λόγω των Χριστουγέννων, θα έχουν αρκετό χρόνο ώστε να δουλέψουν πάνω στα λάθη που εντοπίσανε και η ομάδα να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατή και δεμένη για τις νέες αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Το επόμενο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι τη νέα χρονιά με την ομάδα του Έσπερου Τρικάλων μέσα στα Τρίκαλα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής οι Μάγοι Τρ. έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα του Τυρνάβου. Ο Τύρναβος είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας και οι Μάγοι θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα προκειμένου να επιστρέψουν στις νίκες.
Η Πράσινη Γωνιά με ανεβασμένη ψυχολογία ύστερα από τη νίκη στην προηγούμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί την ομάδα των Σοφάδων. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και για τις δυο ομάδες και η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πανηγυρίσει μια ακόμα νίκη. Η ομάδα των Σοφάδων θέλει αυτή τη νίκη για να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και σίγουρα έχει ένα εξτρά κίνητρο σε σχέση με την Πράσινη γωνιά.
Ένα ακόμα Τρικαλινό ντέρμπι έχει αυτή η αγωνιστική καθώς η Α.Ε.Τ. υποδέχεται τον Ερμή  σε ένα παιχνίδι που δεν υπάρχουν φαβορί.Οι ομάδες δείχνουν να είναι ισοδύναμες και οποιαδήποτε πρόβλεψη για το νικητή θα ήταν δύσκολη.
Τέλος ο Αίολος Αμπελώνα υποδέχεται τον Έσπερο Τρ. Ο Αίολος φαίνεται ότι έχει το πιο εύκολο έργο στη συγκεκριμένη αγωνιστική καθώς έχει για αντίπαλο τον ουραγό Έσπερο που μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία νίκη, εξαιρώντας αυτή με τον Ιπποκλή που δεν αγωνίστηκε. Βέβαια επειδή τα παιχνίδια και η ανωτερότητα της κάθε ομάδας αποδεικνύεται μέσα στο γήπεδο θα περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα.