Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

      Το Σάββατο θα γίνει το πρώτο επίσημο τζάμπολ στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ με τις ομάδες να προσπαθούν να φανούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμες μετά από μια σκληρή προετοιμασία και αρκετά φιλικά  Επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός όλες οι ομάδες επιθυμούν να ξεκινήσουν με νίκη που θα τους δώσει άλλο αέρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
       Πάντα οι πρεμιέρες των πρωταθλημάτων κρύβουν εκπλήξεις γι' αυτό οι παίκτες των ομάδων πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και σοβαροί για  να αποδείξουν και στο γήπεδο τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση της νίκης.
       Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τα παρακάτω παιχνίδια:

Ίκαροι Τρ. – Κεραυνός Λάρισας
Γ.Σ.  Βόλου –  Γ.Σ. Νίκαιας
Αστέρας Λ. – Ολυμπιακός Κ.
Α.Σ. Καρδίτσας – Ε.Α.Λάρισας
Γ.Σ. Αλμυρού – Τιτάνες Παλαμά
Εθνικός Λάρισας – Ανάληψη Βόλου
   
       Δύσκολη αποστολή έχει ο Ολυμπιακός Καρδίτσας που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Λάρισας, μια ομάδα που πάντα πρωταγωνιστεί και φέτος θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω για να πετύχει το στόχο της που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι προπονητές του Ολυμπιακού γνωρίζουν το βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου παιχνιδιού και περιμένουν από τους παίκτες τους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση.
      Στα υπόλοιπα παιχνίδια οι Ίκάροι Τρικάλων θα υποδεχτούν τον Κεραυνό Λάρισας  θέλοντας να ξεκινήσουν με το δεξί το πρωτάθλημα. Οι Ίκαροι που φέτος έχουν κάνει αρκετές μεταγραφές είναι πιο δυνατοί και σαφώς πιο έμπειροι από την νεανική ομάδα του Κεραυνού που θα  στηριχθεί για μια ακομα φορά στους νεαρούς παίκτες του από τα τμήματα υποδομής.
      Αρκετά αμφίρροπο είναι το παιχνίδι του Γ.Σ. Βόλου με τον Γ.Σ. Νίκαιας με τις δύο ομάδες να διαθέτουν καλούς και έμπειρους παίκτες ικανούς για το καλύτερο. Επειδή πολλές φορές σε ισοδύναμες ομάδες σπουδαίο ρόλο παίζει η έδρα ο Γ.Σ. Βόλου μπορεί να έχει ένα μικρό προβάδισμα για τη νίκη.
       Καλός αγώνας αναμένεται να γίνει και ανάμεσα στον Α.Σ. Καρδίτσας και την Ε.Α. Λάρισας, με τον ΑΣΚ να έχει το προβάδισμα για την κατάκτηση της νίκης καθώς διαθέτει ένα έμπειρο σύνολο και παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά στην κατηγορία. Από την άλλη μεριά η ΕΑΛ που έχει μεγάλη ιστορία ως ομάδα είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος και περιμένουμε να δούμε κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Α1.
       Ο Γ.Σ. Αλμυρού υποδέχεται τους Τιτάνες Παλαμά  που διαθέτουν μια πολύ καλή  ομάδα κάνοντας έτσι δύσκολο το έργο του. Οι Τιτάνες Παλαμά θα προσπαθήσουν και φέτος να πρωταγωνιστήσουν  πετυχαίνοντας την άνοδο στην Γ΄ Εθνική που είναι και ο διακαής πόθος των ανθρώπων του συλλόγου.
        Τέλος ο Εθνικός Λάρισας που φέτος ανέβηκε στην Α1 θα αντιμετωπίσει την Ανάληψη Βόλου. Ο Εθνικός που ενισχύθηκε αρκετά διαθέτει και αυτός ένα αξιόμαχο σύνολο απέναντι στην έμπειρη και δυνατή ομάδα της Ανάληψης. Το μόνο που μένει είναι να δούμε πόσες και ποιες έδρες τελικά θα ¨σπάσουν¨