Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Τον Ίκαρο Τρικάλων αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός Καρδίτσας

        Στα γειτονικά Τρίκαλα θα μεταβεί ο Ολυμπιακός  Καρδίτσας για να αντιμετωπίσει τους Ίκαρους Τρικάλων. Η ομάδα των Τρικάλων σαφώς πιο ενισχυμένη σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά έχει θέσει διαφορετικούς και σίγουρα πιο πρωταγωνιστικούς στόχους.
         Η ομάδα των Τρικάλων έχοντας μια νίκη και μια ήττα στις δυο πρώτες αγωνιστικές δείχνει ότι διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο. Η ήττα στην παράταση από τον Γ.Σ. Νίκαιας την προηγούμενη αγωνιστική πείσμωσε τους παίκτες των Ικάρων που θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και ειδικά μέσα στην έδρα τους.
        Κανονικά συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού που γνωρίζει πως έχει δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα των Ικάρων. Οι παίκτες της τοπικής ομάδας ξεπέρασαν γρήγορα την ήττα από τον Γ.Σ. Βόλου και δούλεψαν πάνω στα λάθη τους προκειμένου να καταφέρουν να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.
        Στο παιχνίδι του Σαββάτου δεν θα αγωνιστεί ο Νικήτας Πετρόπουλος που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το προηγούμενο παιχνίδι, ενώ επιστρέφουν στην 12αδα οι Μουϊάνος και Τοζάρος.
         Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:30 στο κλειστό γυμναστήριο της Μπάρας με διαιτητές τους κκ. Καρκατσέλα και Κυρίτση Α. 
          
         Τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής είναι:

Γ.Σ. Βόλου – Ε.Α. Λάρισας
Αστέρας Λ. – Τιτάνες Παλαμά
Α.Σ. Καρδίτσας – Ανάληψη
Γ.Σ. Αλμυρού – Εθνικός Λ.
Κεραυνός Λ. – Γ.Σ. Νίκαιας