Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

"Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. 80-57"

       Με ήττα έκλεισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ ο Ολυμπιακός Καρδίτσας καθώς στο τοπικό ντέρμπι με τον Α.Σ. Καρδίτσας ηττήθηκε με 80-57.
         Σε ένα αδιάφορο ματς, καθώς δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες, ο Ολυμπιακός Καρδίτσας φρόντισε να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και ειδικά στους μικρούς  και να απολαύσει ένα παιχνίδι χωρίς άγχος.
          Από την αρχή του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα και έφτασαν εύκολα στη νίκη. Από την ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν οι νεαροί Καφρίτσας και Παφλιάς.
          Οι παίκτες του Ολυμπιακού προσπάθησαν και σε πολλές περιπτώσεις ξεπέρασαν τον εαυτό τους πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις σε  πολλά παιχνίδια καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ολυμπιακού θα μπορούσε να είχε σωθεί εάν δεν έχανε κάποια παιχνίδια στις λεπτομέρειες, σε συνδυασμό με ορισμένα "περίεργα" αποτελέσματα που προκάλεσαν αίσθηση καθώς ακούστηκαν πολλά για τον τρόπο με τον οποίο ήρθαν.
             Η ομάδα του Ολυμπιακού προσπάθησε με τις δικές της δυνάμεις να μείνει στην κατηγορία και δεν μπήκε σε καμία άλλου είδους λογική και πρακτική για να πετύχει αυτό το σκοπό. 
             Οι προπονητές του Ολυμπιακού δήλωσαν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες τους και παρά τον υποβιβασμό κρίνουν πως ήταν μια θετική χρονιά, καθώς  αποκόμισαν πολλές εμπειρίες και αποδείξανε πως είναι μια δεμένη και  ανταγωνιστική ομάδα.
             Μετά το τέλος του παιχνιδιού διοίκηση, προπονητές και παίκτες της ομάδας είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες δίνοντας την υπόσχεση να προσπαθήσουν και του χρόνου να φτάσουν την ομάδα ψηλά.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-10, 41-25, 62-42, 80-57
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης-Μπελάγιας): Μέλλος 12(2), Σιώκης 2, Βλάχος 1, Κωτούλας 2,  Μανόπουλος 7(1),  Εκίζογλου 4, Πετρόπουλος 7(1), Παφλιάς 4, Μουϊάνος 5, Πισμίσης 10,Καφρίτσας 3(1).
Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γ.Παππάς): Νότος 21(1), Μπράχος 7(1), Τύμπας, Ξέρας 2, Κομποδιέτας 29(6), Βούλγαρης 2, Κατσαρός, Αντωνίου 19(2), Θεοδώρου, Ορφανιώτης.