Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

"Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Καρδίτσας"

      Επιστροφή στις νίκες για  την ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας που επιβλήθηκε της ομάδας του Τυρνάβου στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας με σκορ 65-58.
      Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι η ομάδα του Τυρνάβου και κατάφερε να προηγηθεί στα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου με 6 πόντους (4-10). Οι παίκτες του Ολυμπιακού αντιδράσανε μειώνοντας τη διαφορά στο καλάθι, όμως οι φιλοξενούμενοι με καλά ποστοστά στην επίθεση μπόρεσαν να έχουν το προβάδισμα με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου (13-19).
    Στο δεύτερο δεκάλεπτο το σκηνικό άλλαξε με τους παίκτες του Ολυμπιακού να μπαίνουν φουριόζοι και κάνοντας ένα επιμέρους 8-0 πέτυχαν να καλύψουν τη διαφορά και να προηγηθούν 21-19.  Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός κρατούσε το προβάδισμα στο σκορ, όμως με τη λήξη του ημίχρονου με τρίποντο του Παπαπαναγιώτου η ομάδα του Τυρνάβου πέρασε μπροστά με ένα καλάθι 35-37.
    Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκανε δυνατά και με ένα 5-0 κατάφεραν να πάρουν ξανά το προβάδισμα 40-37, με τις δυο όμως ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και τον Ολυμπιακό να κλείνει το τρίτο δεκάλεπτο προηγούμενος  51-49.
     Στο τελευταίο και καθοριστικό δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και κάνοντας ένα σερι 10-0 πήραν μια διαφορά ασφαλείας 12 πόντων (61-49). Κάπου εκεί τελείωσε και το παιχνίδι καθώς η ομάδα του Τυρνάβου δεν μπορούσε να αντιδράσει στην ανωτερότητα των γηπεδούχων και έτσι η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα.
     Κορυφαίος για τη ομάδα Ολυμπιακού Καρδίτσας ο Βασίλης Βλάχος που πέτυχε 22 πόντους, ενώ θετική ήταν και η παρουσία του Κωσταρέλλου που βοήθησε κυρίως στο αμυντικό τομέα.
     Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Ολυμπιακού θα μεταβεί στη Λάρισα για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Μύτικα.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-19, 35-37, 51-49, 65-58
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης-Μπελάγιας): Σιώκης, Βλάχος 22, Κωτούλας 6, Ξέρας 16(1), Μουϊάνος 2, Μανόπουλος 10,  Χατζηγούλας 2, Ευαγγέλου, Εκίζογλου 3, Καφρίτσας 2, Κωσταρέλλος 2,  Φαλιάγκας Α.
Γ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ(Βουλγαρούλης): Κρητικός 4, Χαλούλης, Γκόλιας 5, Παπαδόπουλος 2, Μαλκας 6, Χασαμπαλιώτης 19(1), Βουλγαρούλης 5(1), Παπαπαναγιώτου 15(2), Κακαρόντζας, Τσιγάνης 2.