Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

"Κρόνος Τρικάλων - Ολυμπιακός Καρδίτσας 64-57"

     Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός Καρδίτσας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κρόνο Τρικάλων και ηττήθηκε με σκορ 64-57.
      Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιονούς για την ομάδα του Ολυμπιακού που παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ κατάφερε  να προηγηθεί με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου με 12 πόντους (8-20).
      Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν σ' αυτό το ρυθμό αυξάνοντας και άλλο τη διαφορά που έφτασε τους 15 πόντους (13-28) στα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου. Και ενώ φαινόταν πως η ομάδα του Ολυμπιακού έλεγχε πλήρως το ρυθμό του παιχνιδιού, οι παίκτες του Κρόνου άρχισαν να πιέζουν σε όλο το γήπεδο και με την ανοχή των διαιτητών που δεν σφύριζαν τα φαουλ άρχισαν να ροκανίζουν τη διαφορά κλείνοντας το ημίχρονο με την ομάδα του Ολυμπιακού να προηγείται με 6 πόντους (23-29)
       Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Τρικαλινή ομάδα συνέχισε να πιέζει βλέποντας πως οι διαιτητές αφήνουν το σκληρό παιχνίδι και ο αγώνας έγινε ντέρμπι καθώς ο Κρόνος στα μέσα του δεκαλέπτου ισοφάρισε σε 32-32. Οι παίκτες του Ολυμπιακού χάσανε τη συγκέντρωση και κάνοντας πολλά λάθη βρέθηκαν να είναι πίσω στο σκορ με την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.
   Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Ολυμπιακού πήγε να αντιδράσει πιέζοντας τους αντιπάλους της όμως οι παίκτες του φορτώθηκαν εύκολα με  φαουλ στέλνοντας τους γηπεδούχους συχνά στη γραμμή των βολών. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία των φιλοξενούμενων σε κρίσιμα σημεία και έφτασαν σε μια σημαντική νίκη.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 08-20, 23-29, 52-44, 64-57
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης-Μπελάγιας): Σιώκης 2, Μέλλος 7, Κωτούλας 9(1), Ξέρας 11(1), Μουϊάνος, Μανόπουλος 19(4),  Χατζηγούλας 4, Ευαγγέλου , Εκίζογλου 5, Μαλαμίτσης, Καφρίτσας, Φαλιάγκας Μ.
ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ(Φόρος): Ζέρβας 2, Παπαδημητρίου 11, Τζιορτζιώτης 9(1), Γουλιώτης, Τζέλλης16(1), Νταής 5(1), Παπαναστασίου 12(3), Λέτσιος, Πλάφας, Πέλιγκος 7(1), Καλαμποκίνης, Μακρής.