Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

"Με ήττα ξεκίνησε ο Ολυμπιακός Καρδ. το πρωτάθλημα "

     Με ήττα ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Ολυμπιακός Καρδίτσας χάνοντας μέσα στην έδρα του από τους Μάγους Τρικάλων με σκορ 63-73.
    Δυνατά ξεκίνησαν το παιχνίδι και οι δυο ομάδες που ήταν κοντά στο σκορ μέχρι τα μέσα του δεκαλέπτου (10-10), όμως στη συνέχεια η ομάδα των Τρικάλων με κάποια δύσκολα καλάθια κατάφερε να προηγηθεί με 9 πόντους. 
     Το δεύτερο δεκάλεπτο κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο με την ομάδα των Μάγων να έλεγχει το ρυθμό του παιχνιδιού και να μεγαλώνει τη διαφορά στους 11 πόντους με τη λήξη του ημιχρόνου(30-41).
    Το τρίτο δεκάλεπτο ανήκει αποκλειστικά στην ομάδα του Ολυμπιακού που με καλή άμυνα κατάφερε να περιορίσει τα ατού της Τρικαλινής ομάδας και με καλά ποσοστά στην επίθεση ροκάνισε τη διαφορά φέρνοντάς το ματς στα ίσια (50-52).
    Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, όμως μια καθαρή παράβαση των παικτών των Μάγων που δεν καταλογίστηκε οδήγησε σε διαμαρτυρίες  της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα ο διαιτητής Κυρίτσης Ι. να δώσει τη δεύτερη τεχνική ποινή σ' αυτό το δεκάλεπτο γέρνοντας έτσι την πλάστιγγα προς το μέρος της  ομάδα των Τρικάλων. Οι παίκτες του Ολυμπιακού  προσπάθησαν να μειώσουν τη διαφορά στέλνοντάς τους στις βολές όμως οι φιλοξενούμενοι έχοντας καλά ποσοστά στις ελεύθερες βολές έφτασαν στο τελικό 63-73.
Κακή η διαιτησία των Κυρίτση Ι. και Γιαννή. 
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-22, 30-41, 50-52, 63-73
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης-Μπελάγιας): Μέλλος 6, Σιώκης 3, Κωτούλας 8, Ξέρας 18(3), Μανόπουλος 15(2), Μουϊάνος,  Χατζηγούλας 5, Ευαγγέλου , Εκίζογλου 8, Φαλιάγκας Αλ., Μαλαμίτσης, Παφλιάς.
ΜΑΓΟΙ ΤΡΙΚ. (ΤΣΙΜΑΣ): Τζανής, Ευαγγέλου 11(1), Χρηστάκος 5(1), Ψύρρας 20(2), Μπούτσιας 11, Μπράμης 3(1), Αναστασίου 6, Μπαϊρακτάρης 4, Γουλόπουλος 12(2), Πασχάλης Στ. 1.