Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

"Λήξη πρωταθλήματος Α2 ΕΣΚΑΘ"

       Στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΘ η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς η ομάδα της Α.Ε.Τ. είχε αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και έτσι πήρε ξεκούραστα τους δυο βαθμούς της νίκης.
      Παρ΄ ότι το ξεκίνημα δεν ήταν και το καλύτερο για την ομάδα του Ολυμπιακού που είχε τρεις ήττες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές στη συνέχεια όλα άλλαξαν προς το καλύτερο. Φαίνεται πως το άσχημο ξεκίνημα ταρακούνησε παίκτες και προπονητές και έβγαλε από μέσα τους όλο το μπασκετικό εγωισμό καθώς όλοι στην ομάδα γνωρίζανε πως εκείνη δεν ήταν η πραγματική αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
      Παίκτες και προπονητές βάλανε το κεφάλι κάτω και με σκληρή δουλειά και πάνω από όλα με ομαδικό πνεύμα κατάφεραν να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες βρέθηκαν στο δρόμο τους όπως τραυματισμοί, τιμωρίες, επαγγελματικές υποχρεώσεις, για να πετύχουν 14 συνεχόμενες νίκες που τους έδωσε το δικαίωμα να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
       Ένα ακόμα επίσημο παιχνίδι έχει να δώσει η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας καθώς θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή του άλλου ομίλου της Α2 ΕΣΚΑΘ τον Φοίβο Γιάννουλης για τον Υπερπρωταθλητή της κατηγορίας. Ο αγώνας έχει οριστεί για το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Παλαμά.
        Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι παίκτες του Ολυμπιακού Καρδίτσας θέλουν να συγχαρούν την ομάδα της Μητρόπολης για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΘ και την άνοδο της στην Α2 τοπική κατηγορία.