Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

"Για τον τίτλο του Υπερπρωταθλητή ο Ολυμπιακός Καρδίτσας"

      Με εντατικούς ρυθμούς κινείται η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας σε όλα τα επίπεδα καθώς  το Σάββατο δίνει παιχνίδι για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή της Α2 Κατηγορίας, ενώ την Κυριακή ετοιμάζει φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της στην παραπάνω κατηγορία. 
   Συγκεκριμένα το Σάββατο στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Παλαμά, θα αντιμετωπίσει τον Φοίβο Γιάννουλης σε ένα παιχνίδι γιορτή, καθώς και οι δυο ομάδες απαλλαγμένες από το άγχος θέλουν να προσφέρουν θέαμα και να αποδείξουν σε όλους τους φιλάθλους γιατί είναι οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.
     Την Κυριακή το πρωί τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Καρδίτσας θα μεταβούν στον Παλαμά για να δώσουν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα της ομάδας των Τιτάνων, ενώ στις 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας των παιδικών ομάδων του Ολυμπιακού και του Κρόνου Τρικάλων.
       Στις 18:00 έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν και οι εκδηλώσεις για την μπασκετική γιορτή που ετοιμάζει η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας και περιλαμβάνει φιλικό αγώνα με την πρωταθλήτρια ομάδα της Β΄ ΕΣΚΑΘ Μητρόπολη, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα διαγωνισμό τριπόντων καθώς και την βράβευση της τοπικής ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΘ.
      Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Καρδίτσας καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο να παραβρεθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας  και με το χειροκρότημα του να επιβραβεύσει την επιτυχία των αθλητών μας.