Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

"Επιμορφωτική ημερίδα της ΕΣΚΑΘ "

        Το  Σάββατο 20 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν η προγραμματισμένη Επιμορφωτική Ημερίδα – συγκέντρωση όλων των Διαιτητών και Κριτών , καθώς επίσης τα γραπτά και αγωνιστικά tests για τους μη αξιολογημένους διαιτητές , που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα αρμοδιότητος Κ.Ε.Δ./Ε.Σ.ΚΑ.Θ.
        Κύριος στόχος της Επιτροπής είναι η καταγραφή-διαπίστωση της γενικής εικόνας αυτών στους τομείς της Φυσικής Κατάστασης και της γνώσης των κανονισμών και η συνεχής επικέντρωση των προσπαθειών στην βελτίωση των όποιων ελλείψεων - αδυναμιών τους .
Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως ακολούθως :
1.Αγωνιστικά tests : Κλειστό Γυμναστήριο Τ.Ε.Ι.Λάρισας , από ώρα 17.15 έως 18.45 (υποχρεωτική συμμετοχή όλων των μη αξιολογημένων εν ενεργεία Διαιτητών) .
2.Επιμορφωτική Ημερίδα – Συγκέντρωση : Αίθουσα εκδηλώσεων ICBS Larissa Business College (5ο χιλ οδού Λάρισας – Νίκαιας) , από ώρα 19.00 έως 20.30 (υποχρεωτική συμμετοχή ΟΛΩΝ των Διαιτητών και κριτών).
3.Γραπτά tests : Αίθουσα εκδηλώσεων ICBS Larissa Business College (5ο χιλ οδού Λάρισας – Νίκαιας) , από ώρα 20.30 έως 21.15 (υποχρεωτική συμμετοχή όλων των μη αξιολογημένων εν ενεργεία Διαιτητών και όλων των κριτών) .
*Σημειώνεται ότι στην επιμορφωτική ημερίδα, που γίνεται υπό την αιγίδα της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. και είναι «ανοιχτή» με δυνατότητα συμμετοχής όσων εκ των παραγόντων, προπονητών , αθλητών και Μ.Μ.Ε. το επιθυμούν , θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος δράσης της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2012-13 , καθώς επίσης των νέων τροποποιήσεων στους κανονισμούς παιδιάς από τον π. Διεθνή Διαιτητή και μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ Κώστα Κορομηλά .