Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

"Σταθερά στη 2η θέση οι Γυναίκες του Α.Σ.Κ. Ολυμπιακού "

     
 
Νικήτριες με 63-38 ήταν οι παίκτριες του Ολυμπιακού αφού κατάφεραν και επικράτησαν άνετα  της Ολυμπιάδας Λάρισας. 
    Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την τοπική ομάδα αφού η Ολυμπιάδα δεν μπορούσε να βρει λύσεις απέναντι στην άμυνα του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να τελειώσει με 27 πόντους διαφορά (34-07).
    Η Ε.Μαχαίρα πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση, σημειώνοντας  11 πόντους, αλλά καταφέρνοντας και με την καλή της άμυνα να κρατήσει  το επιθετικό όπλο της Ολυμπιάδας Καλλίδη σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
  Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν εύκολα με κορυφαία για άλλη μια φορά την Μ. Σπυροπούλου με 24 πόντους και 3 τρίποντα, αλλά και με την συμμετοχή όλων των παικτριών της ομάδας που ρόλαραν σε εξαιρετικούς ρυθμούς δείχνοντας ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. 
     Μελανό σημείο της αναμέτρησης ήταν η κακή διαιτησία του κ. Παζώλη που για άλλη μια φορά δεν κατάφερε να κρατήσει τις ισορροπίες της αναμέτρησης και με άστοχα σφυρίγματα προκάλεσε τον εκνευρισμό και τελικά την αποβολή της προπονήτριας αλλά και αρχηγού του ΑΣΚ Ολυμπιακού Ν. Κουτσώνη στο 3ο δεκάλεπτο.
   Επόμενο και τελευταίο παιχνίδι  για την ομάδα του Ολυμπιακού είναι με την ομάδα της Νίκης Βόλου στο Βόλο.
 Δεκάλεπτα: 17-02, 34-07,52-24, 63-38
 ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κουτσώνη): Τζέλλα 10, Καρακώστα Α, Σπυροπούλου 24(3), Μαχαίρα 11, Τσιαχτάνη 8, Κουτσώνη 10, Καρακώστα Π.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Γεωργοπούλου): Νταουντάκη, Λάμπρου 4, Καλλίδη 10, Μπόσκου 4, Κουλελη 12, Παπαθωμά 4, Παναγιώτου, Σκαρλή 2, Χατζοπούλου, Μάνθου 2, Νταναβάρα.