Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

"Επιτυχημένη χρονιά για τον Ολυμπιακό Καρδίτσας "

    Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία και κίνητρο, η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας έχασε από την ομάδα της Α.Ε.Λ. με σκορ 62-42, σε ένα αγώνα που είχε πιο πολύ τη μορφή φιλικού παρά επίσημου.
    Με την έναρξη του παιχνιδιού οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με το πρώτο δεκάλεπτο να λήγει ισόπαλο 12-12. Στη συνέχεια η ομάδα της Α.Ε.Λ. ανέβασε την απόδοση της και παίρνοντας μια διαφορά ασφαλείας έφτασε δίκαια στη νίκη.
     Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν οι νεαροί παίκτες του Ολυμπιακού Θεολόγης και Παπανδρέας, δείχνοντας πως διαθέτουν όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται για να  καθιερωθούν στην ανδρική ομάδα. Οι προπονητές τους σίγουρα περιμένουν πολλά όχι μόνο απ΄αυτούς, αλλά και από άλλα ταλαντούχα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου.
    Άκρως επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί η χρόνια για την ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας που πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις και παρά το μικρό χρόνο ύπαρξης της δείχνει πως είναι η ανερχόμενη δύναμη στο Καρδιτσιώτικο μπάσκετ. 
    Οι παίκτες του Ολυμπιακού με περισσότερες εμπειρίες και γνωρίζοντας καλύτερα την κατηγορία κατάφεραν, πετυχαίνοντας  τέσσερις συνεχόμενες νίκες με την έναρξη του δεύτερου γύρου, να εξασφαλίσουν από νωρίς την παραμονή τους και στη συνέχεια να προσπαθήσουν να πλασαριστούν όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.
      Το Δ.Σ., οι προπονητές και παίκτες του Ολυμπιακού Καρδίτσας συγχαίρουν την ομάδα του Γ.Σ. Σοφάδων για την άνοδο της στην Α1 ΕΣΚΑΘ και της εύχεται υγεία και πάντα επιτυχίες.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-12, 39-18, 49-24, 62-42 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης-Μπελάγιας): Μπανιός 11,  Σιώκης, Μέλλος 2, Χατζηγούλας, Κωτούλας, Μανόπουλος 11(3), Παπαδημητρίου 6, Θεολόγης, Τσιγγενόπουλος 6, Εκίζογλου 4, Παπανδρέας 2.
Α.Ε. Λάρισας (Παπαδόπουλος): Τσιοκανης 2, Κονδυλόπουλος 3(1), Γκανέτσας 17(2), Κουρής 8(1), Πουτσιάκας, Σπυρόπουλος 4, Τσακνάκης 2, Κόκκας 6, Κορκόβελος 8, Νικόπουλος 5, Χαλκιάς, Χατζημπύρος 7(1)