Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

"Ήττα στο τοπικό ντέμπι για τον Ολυμπιακό"

     Ηττήθηκε στο τοπικό ντέρμπι ο Ολυμπιακός Καρδίτσας από την ομάδα του Γ.Σ. Σοφάδων. Το κακό επιθετικό και αμυντικό ξεκίνημα πλήρωσε η ομάδα του Ολυμπιακού που βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας σε καλή μέρα τον Μάκη Κόγια, που κέρδισε τις μάχες κοντά στο καλάθι, αύξησαν κι άλλο τη διαφορά που έφτασε τους 19 πόντους με τη λήξη του ημιχρόνου.
    Στην επανάληψη οι παίκτες του Ολυμπιακού αντέδρασαν και μείωσαν τη διαφορά στους 11 πόντους προσπαθώντας να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η διαφορά είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να μειώσουν τη διαφορά στους 9 πόντους, μέχρι εκεί όμως καθώς οι Σοφαδίτες αντέδρασαν σωστά στην πίεση που τους ασκήθηκε και παίρνοντας πόντους από αρκετούς παίκτες έφτασαν στη νίκη.
     Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου η ομάδα του Ολυμπιακού έδωσε τιμητική πλακέτα στον Κώστα Μέλλο για τη προσφορά του στο σύλλογο. 
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 7-21, 19-38, 41-52, 62-74.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης - Μπελάγιας): Θεολόγης 2, Δελλής, Χατζηγούλας 7 (1), Κωτούλας 9 (1), Φαλιάγκας, Κόγιας 3(1), Μπανιός 15, Μανόπουλος 16 (2), Παπανδρέας, Τούμπας, Αγγέλης 10
Γ.Σ. ΣΟΦΑΔΩΝ (Σερίφης): Βαϊόπουλος, Πώποτας, Μέλλος 11 (2), Παπαδημητρίου 8 (1), Ακρίβος 4, Ζωιτσάκος Χ., Ζωιτσάκος Τρ. 13 (2), Παπαλόπουλος 2, Ζουρνατζής, Κόγιας 23, Παπαευαγγέλου, Δίκαρος 13