Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

"Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας "

   Ξεκίνημα με νίκη και για την  εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας η οποία αντιμετώπισε τους Τιτάνες Παλαμά στο κλειστό της πόλης και κατάφερε να επικρατήσει με 55-48.
   Έγινε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από τις δυνατές άμυνες και των δύο ομάδων και μπορεί να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας, κατάφερε όμως να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος.
    Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον σέντερ της ομάδας Φαλιάγκα Μιχάλη, κατάφερε να προηγηθεί μέχρι και δέκα πόντους διαφορά. 
  Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι παίχτες των Τιτάνων έπαιξαν πιεστική άμυνα και κλέβοντας συνεχόμενες μπάλες κατάφεραν να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο και να γυρίσουν το ματς.
  Έτσι φτάσαμε στα τελευταία λεπτά με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο και να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία. Τελικά ένα μεγάλο τρίποντο από τον Εκίζογλου και ένα καλάθι του Αμβροσίου διαμόρφωσαν τον τελικό νικητή.
   Πρώτοι σκόρερ για τον Ολυμπιακό Καρδίτσας οι Φαλιάγκας με 20(1τρ.) και Θεολόγης με 12(1τρ.) ενώ για την ομάδα των Τιτάνων Παλαμά οι Φαλιάκης με 16(1τρ.) και Γκόβαρης με 12.
  Η νίκη αφιερώθηκε στον coach της ανδρικής ομάδας Μπελάγια Στέφανο ο οποίος την προηγούμενη μέρα είχε την ονομαστική του εορτή.
Διαιτητές του αγώνα οι Ξέρας-Λιλής.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-09, 28-22, 39-36, 55-48.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπούρας Στ.): Στρατίκης, Θεολόγης 12(1τρ.), Βλάχος, Τσιτσιρίγκας 2, Εκίζογλου 9(1τρ.), Αμβροσίου 10(1τρ.), Νικολάου, Κυρίτσης, Πάνος, Σούφλας, Λιακόπουλος 2, Φαλιάγκας 20(1τρ.).
ΤΙΤΑΝΕΣ (Βαϊδάκης Λ.): Ακρίβος, Τσιώρας, Δασκαλόπουλος Μ. 9(1τρ.), Τασιούλης, Τσιτώνας 2, Τσιμούρτος, Δασκαλόπουλος Β., Φαλιάκης 16(1τρ.), Γκόβαρης 12, Τσιρώνης, Κωστόπουλος 9, Κουσιάντζας.