Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά του Ολυμπιακού


  
JORDAN TEAM
   Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το εσωτερικό τουρνουά Ακαδημιών που διοργάνωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Καρδίτσας το Σαββατοκύριακο 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου.
     Ένα άκρως μπασκετικό διήμερο με τους μικρούς αθλητές του Ολυμπιακού να δημιουργούν 12 ομάδες και να ρίχνονται στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης μας προσφέροντας πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις.
     Χρειάστηκαν να γίνουν συνολικά 22 αγώνες μέχρι να φθάσουμε στον τελικό νικητή. Οι μικροί αθλητές ένιωσαν τη χαρά της νίκης, αλλά βίωσαν και τα συναισθήματα που προκαλεί μια ήττα. Σε κάθε περίπτωση φάνηκε να ζούνε έντονα το κάθε παιχνίδι δείχνοντας πόσο αγαπάνε το άθλημα του μπάσκετ.
     Οι μικροί μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού έδωσαν την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν να προπονούνται σκληρά, να ακούνε τις συμβουλές των προπονητών τους και να απολαμβάνουν τον κάθε αγώνα, καθώς σημασία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη.
    Για την ιστορία νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η JORDAN TEAM αποτελούμενη από τους Τσούκα Γαβριήλ, Μπελάγια Δήμο, Γκινή Αλέξανδρο, Αργύρη Νίκο και Γκένα Νίκο. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα THE LEGENDS αποτελούμενη από τους Μπεζιούλα Σεραφείμ, Ντενησιώτη Θεόφιλο, Λάντζο Χρήστο, Λιαπή Γρηγόρη και Λαϊο Κων/νο ενώ τη τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα THE STARS αποτελούμενη από τους Εκίζογλου Βασίλη, Μπουραζά Φίλιππο, Λάππα Λεωνίδα, Καντερέ Παναγιώτη και Γκιμούσια Ανδρέα.
     Την απονομή του κυπέλλου έκανε ο έφορος τμημάτων υποδομής Εκίζογλου Θεόδωρος.
     Με τη λήξη του τουρνουά το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Καρδίτσας θέλει να συγχαρεί όλα τα παιδιά για την συμμετοχή και την προσπάθεια που κατέβαλαν καθώς και όσους βοήθησαν από διαφορετικά πόστα για την υλοποίηση αυτού του τουρνουά.
    Τέλος, η διοίκηση και οι προπονητές του Ολυμπιακού έδωσαν την υπόσχεση ότι θα δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά για να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών και των ονείρων των μικρών τους αθλητών.ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣTHE LEGENDS
 
THE STARS