Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Εορταστικό διήμερο για τον Ολυμπιακό Καρδίτσας

Ένα πλούσιο διήμερο στις 14-15 Ιουνίου θα απολαύσουν αθλητές, γονείς και φίλοι του Ολυμπιακού Καρδίτσας, για την φετινή πετυχημένη χρονιά του συλλόγου σε επίπεδα ακαδημιών.

Το Σάββατο στις 6μ.μ στο κλειστό γήπεδο της Καρδίτσας, οι μικροί φίλοι της ακαδημίας του συλλόγου, θα έχουν την τύχη να συμμετάσχουν στα εορταστικά παιχνίδια, σε διαγωνισμούς τριπόντων και άλλα happenings, ενώ θα δοθούν τα αναμνηστικά διπλώματα για τη φετινή περίοδο και κύπελλα στους διακριθέντες. 

Οι γονείς θα έχουν έτσι την ευκαιρία να θαυμάσουν τους μικρούς φίλους πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, ενώ την επόμενη ημέρα Κυριακή 15 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η εξόρμηση του συλλόγου στην Λίμνη Πλαστήρα και στο Κτήμα Αλωνάκι, όπου όλα τα παιδιά θα συμμετάσχουν  σε δραστηριότητες της υπαίθρου (τοξοβολία, αναρρίχηση κλπ). Το λεωφορείο του συλλόγου θα αναχωρήσει στις 9 από το κλειστό γυμναστήριο για αθλητές και γονείς , ενώ υπάρχει και η εναλλακτική τα παιδιά μπορούν να έρθουν και με τους γονείς τους με δική τους μετακίνηση.