Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Πρεμιέρα με τοπικό ντέρμπι για την ομάδα του Ολυμπιακού

 
 Με τοπικό ντέρμπι ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας που θα αντιμετωπίσει τη γειτονική ομάδα των Σοφάδων.

    Χωρίς προβλήματα και με αισιοδοξία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού που δηλώνουν έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις  του ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας της ΕΣΚΑΘ.
   Η Διοίκηση του συλλόγου σε συνεργασία με τους προπονητές κάνανε τις απαραίτητες κινήσεις το καλοκαίρι ώστε η ομάδα να ενισχυθεί  με τους κατάλληλους παίκτες και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα.
   Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος ο Ταμίας Πιροτζέλο Πιπίνο παρέθεσε γεύμα στους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας και τους ευχήθηκε πρώτα από όλα υγεία και ύστερα καλή επιτυχία στους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.
   Από την μεριά του ο Πρόεδρος Παρθένης Θεόδωρος αλλά και ο Γενικός Γραμματέας Τσούκας Νικήτας  τόνισαν πως θα είναι κοντά στους παίκτες και τους προπονητές ώστε να επιλύουν τα όποια προβλήματα προκύπτουν.
     Η διάθεση όλων ήταν πολύ καλή δείγμα των καλών σχέσεων παικτών, προπονητών και Διοίκησης.
    Ο αγώνας του Σάββατου θα ξεκινήσει στις 17:30 στο κλειστό γυμναστήριο των Σοφάδων και διαιτητές του παιχνιδιού είναι οι κκ. Πολύζος και Παπαθεοχάρης.