Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Οι πολλές χαμένες βολές και επιθετική αναποτελεσματικότητα οδήγησαν σε μια ακόμα ήττα για την ομάδα του Ολυμπιακού



 
  Ούτε αυτή τη φορά η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης καθώς ηττήθηκε από τους Ικάρους Τρικάλων με σκορ 54-70.
   Αρκετά νευρικοί και άστοχοι ξεκίνησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού το παιχνίδι με αποτέλεσμα η φιλοξενούμενη ομάδα να χτίσει μια διαφορά 9 πόντων με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου (7-16).
   Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι ερυθρόλευκοι άλλαξαν τελείως εικόνα και ξεκινώντας από την καλή τους άμυνα έτρεξαν ένα σερί 8-0 φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Στη συνέχεια ύστερα από εύστοχο τρίποντο του Μανόπουλου οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά στο σκορ 24-23 για να κλείσει τελικά το ημίχρονο με τους Ικάρους να προηγούνται με βραχεία κεφαλή 26-27.
   Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου δεν άλλαξε το σκηνικό με τους δυο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και την Τρικαλινή ομάδα να καταφέρνει να παίρνει ένα μικρό προβάδισμα 5 πόντων (41-46).
    Στο τελευταίο και καθοριστικό δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ήταν σε απόσταση αναπνοής με τους παίκτες της Τρικαλινής ομάδας να πετυχαίνουν 4 τρίποντα και να παίρνουν πόντους από τους νεαρούς τους παίκτες, ενώ από την μεριά της ομάδας του Ολυμπιακού οι παίκτες της έδιναν ρεσιτάλ αστοχίας στις βολές ευστοχώντας 13/30.
     Η διαφορά είναι σίγουρα πλασματική διότι η ομάδα του Ολυμπιακού ήταν ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά πλήρωσε την επιθετική της αστοχία σε αμαρκάριστα σουτ καθώς και τις πολλές χαμένες βολές.
   Επόμενο καθοριστικό παιχνίδι που θα κρίνει κατά πολύ την υπόθεση σωτηρία είναι το παιχνίδι με τους Μάγους Τρικάλων στα Τρίκαλα.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 07-16, 26-27, 41-46, 54-70.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης - Μπελάγιας): Μίσσας 5, Σιώκης 6, Εκίζογλου, Αμβροσίου 3(1), Πάτσιας 9(1), Δουτσίνης 8, Κόγιας, Μανόπουλος 14(3), Τούμπας 7, Τσίγκας 2, Παπανδρέου.
ΊΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Θάνος): Φούντας 16(2), Δεμίρης 8(2), Παπανδρέου 7(1), Αργύρης 7(1), Κατούνας 10(1), Κούρτης, Μπαρμπαρούσης, Μπαλωμένος, Τσιούκας, Χατζής, Καλλιάρας 18, Οικονόμου 4.