Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

Ο Ολυμπιακός Καρδίτσας συγχαίρει τις ομάδες μπάσκετ του Νομού μας.

 
 Ο Αθλητικός Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης "Ολυμπιακός Καρδίτσας" συγχαίρει για την παραμονή τους στη Β' Εθνική κατηγορία τους Τιτάνες Παλαμά, τον Α.Σ. Καρδίτσας για την παραμονή του στη Γ' Εθνική και τον Ήφαιστο Καρδίτσας για την άνοδό του στην Α1 ΕΣΚΑΘ.
  Η παρουσία των σωματείων του νομού σε μεγάλες κατηγορίες και η άνοδος νέων αποτελεί αναμφίβολα κίνητρο για τους νέους μας, ώστε να βρίσκονται κοντά στο αγαπημένο μας άθλημα, το μπάσκετ, είτε ως αθλητές είτε ως φίλαθλοι.
  Ως Ολυμπιακός Καρδίτσας θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες των εστιατορίων "La Fiamma", "Το Προσιτό" και "Σ' αναμμένα κάρβουνα" για την άψογη φιλοξενία και εστίαση των αθλητών του Συλλόγου μας κατά τη διάρκεια της σεζόν.

    Επίσης, ευχαριστούμε για την έμπρακτη συμβολή και συμπαράσταση τους χορηγούς του συλλόγου μας, τα καφέ Mikel, τον επώνυμο οίνο "Φίλια γη", το Cadillac coffee-bar, τα ΕΛΤΑ Courrier, την εταιρία αθλητικού εξοπλισμού Wilson, το Vitrage coffe-bar, την εταιρία ζωοτροφών Μπλέτσας ΑΕ, το συνεργείο αυτοκινήτων Αμβροσίου-Κουτσικούρη και την ACS Courrier.