Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

2ο Εσωτερικό τουρνουά Ολυμπιακού Καρδίτσας.

  Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 2ο εσωτερικό τουρνουά Ακαδημιών που διοργάνωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Καρδίτσας για παιδιά ηλικίας 9 έως 11 ετών το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Ιουνίου.

     Την  αυλαία του τουρνουά άνοιξε ο αγώνας των Παλαίμαχων Γονιών με το Παιδικό του Ολυμπιακού Καρδίτσας. Η παλιά γενιά συναντήθηκε με τη νέα ταλαντούχα γενιά σε ένα παιχνίδι που πρόσφερε όμορφες φάσεις και έντονες συγκινήσεις. Οι γονείς βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα παιδιά τους, σε ένα παιχνίδι που νικητής ήταν το μπάσκετ. Μικροί και μεγάλοι εισέπραξαν απλόχερα το χειροκρότημα όσων βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.
 
  Σε ένα άκρως μπασκετικό διήμερο που εκτός από τους αγώνες είχε και αρκετά διαγωνιστικά παιχνίδια. Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και να βιώσουν έντονα συναισθήματα που δημιουργεί η συμμετοχή σε αγώνες.
     Οι μικροί μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού έδωσαν την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν να προπονούνται σκληρά, να ακούνε τις συμβουλές των προπονητών τους και να απολαμβάνουν τον κάθε αγώνα, καθώς σημασία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη.
   Για την ιστορία νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η CAVALIERS TEAM αποτελούμενη από τους Καραγιάννη Κων/νο, Κωστόπουλο Γιώργο, Φιλίππου Κων/νο, Ράπτη Θάνο, Παπαγιάννη Μιχάλη, Παπαναστασίου Χρήστο, Πάντο Κων/νο, Πολύζο Δημήτρη και Πυργιώτη Γιάννη.
    

  Στα τρία διαγωνιστικά παιχνίδια με σουτ που έγιναν νικητές ήταν οι Μακροστέργιος ΘωμάςΚούτσικος Αποστόλης και Κωστόπουλος Γιώργος.
  
Μακροστέργιος Θωμάς
Κωστόπουλος Γιώργος
Κούτσικος Αποστόλης
  Τις απονομές των κυπέλλων έκανε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Καρδίτσας κ. Παρθένης  Θεόδωρος.
     Με τη λήξη του τουρνουά το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Καρδίτσας θέλει να συγχαρεί όλα τα παιδιά για την συμμετοχή και την προσπάθεια που κατέβαλαν καθώς και τα καφέ Mikel που σε ένα ακόμα τουρνουά στάθηκαν αρωγοί προσφέροντας τα νερά και τα υπέροχα ροφήματα τους.

  Τέλος, η διοίκηση και οι προπονητές του Ολυμπιακού έδωσαν την υπόσχεση ότι θα δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά για να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών και των ονείρων των μικρών τους αθλητών.