Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ανανέωσε ο Θωμάς Τσίγκας στον Ολυμπιακό Καρδίτσας

 
  Ο Ολυμπιακός Καρδίτσας ανακοινώνει στους φίλους του σωματείου και το κοινό της Καρδίτσας την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Θωμά Τσίγκα για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Ο Τσίγκας αγωνίζεται στη θέση του σέντερ και διακρίνεται για την ακατάβλητη μαχητικότητά του, την έφεση στα αμυντικά και επιθετικά ριμπάουντ, αλλά κυρίως για το ήθος του εντός και εκτός παρκέ.

   Η διοίκηση του συλλόγου εκφράζει δια του παρόντος την αμέριστη ικανοποίηση από το συναινετικό πνεύμα και την αγάπη που δείχνει ο 34χρονος φορ στην ομάδα. Ιδιαίτερη σημασία αποκτούν τα προαναφερθέντα από τη στιγμή που ο «Ντένις Ρόντμαν» του Ολυμπιακού δεν εισάκουσε τις σειρήνες ανταγωνιστικών σωματείων που τον προσέγγισαν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

  Ευχαριστούμε εκ καρδίας τον αθλητή για την άμεμπτη συνεργασία και συμπεριφορά της περιόδου που ολοκληρώθηκε και είμαστε βέβαιοι πως και στη νέα χρονιά θα σταθεί αντάξιος των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης που τον περιβάλλει, όπως και εμείς ως διοίκηση απέναντί του.