Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Μπελάγιας - Μπούρας το νέο προπονητικό δίδυμο του Ολυμπιακού Καρδίτσας

 Η διοίκηση του Ολυμπιακού Καρδίτσας ανακοινώνει την τοποθέτηση των κυρίων Στέφανου Μπελάγια και Στέλιου Μπούρα στο τιμόνι της ανδρικής ομάδος μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Η συνεργασία με τους δύο προπονητές ήταν βασική επιδίωξη της διοίκησης μετά την συναινετική απόφαση του κ. Καλογριανίτη να ασχοληθεί με τα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

    Ο κ. Μπελάγιας ζει χρόνια τον Ολυμπιακό Καρδίτσας. Τις προηγούμενες περιόδους ήταν βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα, αλλά και υπεύθυνος για την εκμάθηση μπάσκετ στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ο coach Μπελάγιας ασχολούμενος πάνω από μια δεκαπενταετία  με το Θεσσαλικό μπάσκετ γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα στον  χώρο. Η διοίκηση προχώρησε στην ανάθεση των προπονητικών καθηκόντων στον κ. Μπελάγια με το σκεπτικό της αγάπης που τρέφει για το σύλλογο, της συγκροτημένης δουλειάς που έχει επιδείξει, αλλά και των γνώσεών του στο αντικείμενο.
   
Το «έτερον ήμισυ» του κ. Μπελάγια θα αποτελέσει ο κ. Μπούρας, που εδώ και χρόνια ανήκει στην οικογένεια του Ολυμπιακού ως προπονητής των ακαδημιών. Πιο συγκεκριμένα εργάζεται με τους έφηβους του Ολυμπιακού, γνωρίζει τα παιδιά και τις ικανότητές τους, πιστεύει στο ταλέντο τους και θα τους βοηθήσει να κάνουν ένα βήμα παραπάνω αγωνιστικά. Το σκεπτικό της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι ότι ο κ. Μπούρας χαίρει της εκτίμησης των αθλητών που φέτος θα κληθούν να παίξουν σε ανώτερο επίπεδο υπό τις οδηγίες του προπονητή που τους γαλούχησε τα τελευταία χρόνια.

    Η διοίκηση του Ολυμπιακού Καρδίτσας εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο προπονητικό δίδυμο και πιστεύει ακράδαντα ότι πραγματοποίησε την καλύτερη δυνατή επιλογή για να αξιοποιήσει τους αθλητές της νέας γενιάς με την εμπειρία των παλαιών παικτών του συλλόγου.