Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Νίκη για την εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού επί του Α.Σ.Κ. και ένα βήμα πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος εντός νομού.

 Εύκολη νίκη για την εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας! Στον αγώνα που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της πόλης, επικράτησε της αντίστοιχης του ΑΣΚ με σκορ 28-86 (τυπικά γηπεδούχος ο ΑΣΚ) και την ερχόμενη εβδομάδα θέλει νίκη ή ήττα κάτω από 16 πόντους κόντρα στον Απόλλωνα, για να εκπροσωπήσει για δεύτερη σερί χρονιά το νομό στο Πανθεσσαλικό πρωτάθλημα.
   Από το α’ δεκάλεπτο ήδη οι παίχτες του Ολυμπιακού Καρδίτσας φρόντισαν να πάρουν μεγάλη διαφορά, την οποία κατάφεραν να διευρύνουν στη συνέχεια. Έτσι με το αποτέλεσμα να έχει κριθεί, οι προπονητές των δύο πλευρών δοκίμασαν σχήματα και τακτικές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές που είχαν στη διάθεσή τους.

 Πρώτος σκόρερ από πλευράς νικητών ήταν ο νεαρός Καραγιάννης με 20 πόντους και 1 τρίποντο και ακολούθησαν ο Θεολόγης με 16 και ο Εκίζογλου με 14.

 Από πλευράς ΑΣΚ πρώτος σκόρερ ήταν ο Θεοχάρης με 8 πόντους και ακολούθησε ο Παπαευθυμίου με 7.
Διαιτητές του αγώνα οι Λιλής – Τσιάπουλας.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-24, 17-44, 25-70, 28-86.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΣΚ (Κομποδιέτας Κ.): Κουτσόπουλος Α., Μπρούτσος 2, Κουτσόπουλος Γ. 2, Γεωργούλας, Παϊζάνος 2, Καλαμπαλίκης, Κεραμίδας, Χαρίτου 5, Θεοχάρης 8, Γκαβαλέκας 2, Παπαευθυμίου 7.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπούρας Στ. – Μπελάγιας Στ.): Σούφλας 4, Θεολόγης 16, Αμβροσίου 8, Καλαντζής 10(1τρ.), Εκίζογλου 14, Παπαθανασίου 4, Καραχάλιος 2, Σδρόλιας 2, Τσιτσιρίγκας 2, Καραγιάννης 20(1τρ.), Κωτούλας, Παπαστάθης 4.