Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Νίκη του Ολυμπιακού Καρδίτσας επί του Α.Σ.Κ στην πρεμιέρα των Μίνι

Μία γερή γεύση από το μέλλον και τους μπασκετμπολίστες που αναμένεται να δούμε στην περιοχή της Καρδίτσας τα επόμενα χρόνια πήραν όσοι βρέθηκαν στο κλειστό της πόλης την Κυριακή (27/3) το μεσημέρι.
Ολυμπιακός και Α.Σ. Καρδίτσας συναντήθηκαν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Μίνι με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν με 66-16.
Ασφαλώς το σκορ και οι αριθμοί περνούν σε δεύτερη μοίρα σε αυτές τις ηλικίες, καθώς αυτό που θέλουν να διαπιστώσουν οι προπονητές των ομάδων είναι κατά πόσο οι νεαροί τους αθλητές έχουν αφομοιώσει τα βασικά στοιχεία του μπάσκετ, εάν έχουν εντάξει την ομαδικότητα στο παιχνίδι τους και να διορθωθούν οι όποιες αδυναμίες παρουσιάζονται στο παρκέ ώστε να υπάρξει ο ανάλογος έλεγχος προόδου.
Οι παίχτες του Στέφανου Μπελάγια προηγήθηκαν από την αρχή και οι αντίστοιχοι του Κώστα Κομποδιέτα έδειξαν στοιχεία μαχητικότητας και πάνω απ’όλα ότι διασκεδάζουν τη συμμετοχή τους σε αναμετρήσεις που δεν υπάρχει βαθμολογικό αντίκρυσμα παρά μόνο η δράση και η χαρά.
Τα δεκάλεπτα: 17-6, 31-10, 52-14, 66-16
Ολυμπιακός Καρδίτσας (Στ. Μπελάγιας): Σκουραλάκος 12, Ντούρλιας 14, Μπελάγιας 5, Τσούκας 12, Λεοντίδης 8, Μπεζιούλας 2, Παπαλόπουλος 2, Εκίζογλου 3, Σβερώνης 2, Μητσογιάννης 2, Κατσιαμπούρας 2, Ντενισιώτης 2.
Α.Σ. Καρδίτσας (Κ. Κομποδιέτας): Φωτόπουλος 5, Χονδρόπουλος 9, Καλαμπαλίκης 2, Πινακούλας, Αναγνωστόπουλος, Σχοινάς, Παλιούρας.