Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Ισοπαλία για τα Μίνι των Τιτάνων Παλαμά και του Ολυμπιακού Καρδίτσας!

Μπορεί ένας αγώνας μπάσκετ να λήξει ισόπαλος; Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ναι, όπως για παράδειγμα σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος Μίνι!
Τιτάνες και Ολυμπιακός Καρδίτσας συναντήθηκαν σήμερα (9/4) Σάββατο στο κλειστό τουΠαλαμά για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης αλλά καμία ομάδα δεν κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια, αφού το ματς έληξε με σκορ 44-44!
Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που προκαλεί έκπληξη αλλά αντικατοπτρίζει και το χαρακτήρα που έχει το πρωτάθλημα Μίνι, το οποίο διεξάγεται αποκλειστικά για τη χαρά της συμμετοχής των νεαρών αθλητών, την επίδειξη των δυνατοτήτων τους στο παρκέ και φυσικά τη βελτίωσή τους μέσα από τις εμπειρίες των αγώνων.
Η ομάδα του Στέφανου Μπελάγια κατάφερε να έχει μία ελαφριά υπεροχή στο παιχνίδι, μιας και οι Ερυθρόλευκοι ήταν εκείνοι που έπαιρναν κεφάλι στο σκορ στην αναμέτρηση και οι Παλαμιώτες πίεζαν και ισοφάριζαν, βρισκόμενοι ως επί το πλείστον σε θέση κυνηγού.
Όταν ο Ολυμπιακός έπαιρνε προβάδισμα της τάξεως των 6-7 πόντων, η ομάδα του Κώστα Σερίφη αφυπνιζόταν και δεν άφηνε τους φιλοξενούμενους να ξεφύγουν. Στα τελευταία λεπτά το ματς ήταν θρίλερ, με τις δύο πλευρές να έχουν τις ευκαιρίες τους για το καλάθι της νίκης, αλλά είτε τα λάθη, είτε η αστοχία, οδήγησαν στο τελικό και αξιοσημείωτο 44-44!
Τα δεκάλεπτα: 11-13, 22-27, 33-38, 44-44
Τιτάνες Παλαμά (Κ. Σερίφης): Φαλάγγας 18, Μπιρνάρας 13 (2), Καρακώστας 2, Β. Τσιάκας 8 (1), Μπακαβέλος 1, Μπενέκης 2, Αρχοντούλης, Καραμαλίγκας, Χ. Σερίφης, Ε. Σερίφης, Παπαμαργαρίτης.
Ολυμπιακός Καρδίτσας (Στ. Μπελάγιας): Σκουλαράκος 17, Ντούρλιας 10, Λεοντίδης 4, Τσούκας 9, Κατσιαμπούρας 2, Μπελάγιας 2, Μπεζιούλας, Τσομπάνης, Ντενησιώτης, Σβερώνης, Μητσιογιάννης, Καρράς.