Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Συνέχισαν με νίκη τα Μίνι του Ολυμπιακού Καρδίτσας στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα

Με άνετη νίκη επί του Απόλλωνα Καρδίτσας συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Μίνι Ν. Καρδίτσας ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Στέφανου Μπελάγια με διάθεση για καλό μπάσκετ από την αρχή της αναμέτρησης, πίεσε τον αντίπαλό της και με την εμφάνιση στο 1ο ημίχρονο του αγώνα να είναι αρκετή, έφτασε στην 5η νίκη στο πρωτάθλημα.
Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Κώστα Ναούμ παρουσίασε καλή εικόνα προσπαθώντας να περιορίσει αμυντικά τον αντίπαλο αλλά οι τυπικά γηπεδούχοι κατόρθωσαν τελικά να πάρουν τη νίκη με σχετική ευκολία.
Το σπουδαιότερο, βέβαια, σε αυτές τις αναμετρήσεις είναι η χαρά της συμμετοχής, η βελτίωση της ψυχικής και σωματικής υγείας, η κοινωνικοποίηση των συμμετεχόντων και πρόοδος μέσω της εφαρμογής των βασικών αρχών του μπάσκετ στο παρκέ, σε ματς με επίσημο χαρακτήρα.
Τα δεκάλεπτα: 25-9, 39-13, 53-25, 71-37
Ολυμπιακός Καρδίτσας (Στ. Μπελάγιας): Σκουλαράκος 26, Τσούκας 10, Λεοντίδης 9, Ντούρλιας 12, Τσομπάνης 2, Εκίζογλου 6, Μπελάγιας 2, Σβερώνης 2, Μητσιογιάννης 2, Μπεζιούλας, Μπλουγούρας, Ντενησιώτης.
Απόλλων Καρδίτσας (Κ. Ναούμ): Παπαγιάννης 8, Κυρίτσης 8 (1), Τσιαμούρας 3 (1), Τζουβάρας 8, Μανώλης 3, Καρέτσος 7, Νομικός, Ξηρόφωτος, Σδρόλιας, Σχορετσανίτης.