Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016

Έναρξη προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό Καρδίτσας


 Ξεκίνημα προετοιμασίας για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Καρδίτσας. 
   Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου και ώρα 8:00μμ ο προπονητής, οι αθλητές  και η διοίκηση του Ολυμπιακού θα έχουν την πρώτη τους συνάντηση στο κλειστό της πόλης, όπου και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση για τη φετινή χρονιά.
   Μετά την πετυχημένη περσινή χρονιά, η ομάδα του Ολυμπιακού έκανε τις κατάλληλες κινήσεις για να ενισχυθεί  και να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παίξει όμορφο μπάσκετ και θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο.
     Στόχος και τη φετινή χρονιά είναι η ανάδειξη νέων ταλαντούχων παιδιών, από τις ακαδημίες της ομάδας και όχι μόνο, που πλαισιωμένοι από έμπειρους παίκτες θα μπορέσουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

  Η ομάδα του Ολυμπιακού με σοβαρή και οργανωμένη δουλειά έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να καθιερωθεί στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και φέτος θα προσπαθήσει να είναι πάλι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.
  Από την ομάδα του Ολυμπιακού αποχώρησαν οι: Γκαμπέτας Άρης, Βλησαρούλης Χρήστος, Πανταζής Δημήτρης, Δουτσίνης Χρήστος και Θεολόγης Δημήτρης ενώ για την ενίσχυση της ομάδα αποκτήθηκαν οι Δεσπούλης Παναγιώτης, Θώδης Κων/νος, Βούλγαρης Χρήστος, Κουτιβής Γιώργος και τα αδέρφια Νίκος και Θάνος Πισμίσης.
   Τέλος, ανανέωσαν και για μια ακόμα χρονιά θα αποτελέσουν τους στυλοβάτες της ομάδας οι : Μίσσας Γιάννης, Χατζηγούλας Βαγγέλης, Αγγέλης Ντίνος, Εκίζογλου Σαράντης και Παπανδρέας Γιώργος.