Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Φιλικοί αγώνες στην Καλαμπάκα για τις υποδομές του Ολυμπιακού Καρδίτσας

 
  Δυναμικά ξεκίνησε και τη φετινή μπασκετική χρονιά Ολυμπιακός Καρδίτσας, στα Τμήματα Υποδομής αποδεχόμενος την πρόσκληση της ομάδας της Καλαμπάκας για φιλικούς αγώνες.

    Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός μετέβει στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμπάκας την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου με τρία αγωνιστικά τμήματα Μίνι, Παμπαίδες και Παιδικό.

  Οι προπονητές του Ολυμπιακού γνωρίζουν την ανάγκη των παιδιών για παιχνίδια και παραστάσεις αγωνιστικού χαρακτήρα, γι’ αυτό φροντίζουν κάθε χρόνο να συμμετέχουν σε όσα περισσότερα τουρνουά και αγώνες είναι εφικτό.

   Οι νεαροί μπασκετμπολίστες εντυπωσίασαν με την τεχνική τους κατάρτιση αλλά και την αθλητική τους παιδεία, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και κέρδισαν δίκαια το χειροκρότημα όσων παρευρέθησαν στο γήπεδο.
 
"MINI"
 Η σοβαρή και προγραμματισμένη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο έχει εμφανή αποτελέσματα καθώς η Παιδική και η Εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού καταφέρνει να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια, τα τελευταία χρόνια, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα και αρκετοί νεαροί αθλητές να προωθούνται και να στελεχώνουν την Ανδρική ομάδα.

   Η διοίκηση του Ολυμπιακού δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις υποδομές, καθώς οι μικροί αθλητές είναι το μέλλον του αθλήματος, συνεχίζει οργανωμένα και μεθοδικά να δουλεύει με τους έμπειρους προπονητές του προγραμματίζοντας άμεσα τους επόμενους αγώνες που θα είναι:
Κυριακή 2 Οκτωβρίου με τις ακαδημίες του Σπάρτακου Λάρισας και 
Κυριακή 9 Οκτωβρίου με τις ακαδημίες του Γ.Σ. Φαρσάλων.

"ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ"

"ΠΑΙΔΙΚΟ"